Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

'Moja djevojka je imala odličan seks s bivšima, a sa mnom prekratko traje'

muškarac i žena
Thinkstock
27.04.2019.
u 11:40

"Rekla mi je kako je s oba svoja bivša dečka imala seksualne odnose koji su trajali satima, a ja izdržim tek pokoju minutu. Ona na to ne gleda kao veliki problem, no mene smeta. Nije prvi put."

"Nisam mislio da ću ikada biti u situaciji da me moja djevojka uspoređuje s bivšima u krevetu. "

Tim je riječima započeo svoju ispovijest muškarac koji je zatražio savjet od poznate terapeutkinje na portalu The sun, Deidre. 

"Rekla mi je kako je s oba svoja bivša dečka imala seksualne odnose koji su trajali satima, a ja izdržim tek pokoju minutu. Ona na to ne gleda kao veliki problem, no mene smeta. Nije prvi put. Imao sam tri bivše djevojke i sa svakom je bilo isto. Imam 26 godina i u vezi sam sa 22- godišnjakinjom." 

Deidre je muškarcu pojasnila kako nije riječ o neuobičajenom problemu te postoje tehnike koje je potrebno vježbati kako ne bi dolazilo do preuranjene ejakulacije. Jako je bitna i predigra te je poželjno da se muškarac više posveti svojoj djevojci prije samog odnosa,a li i koristi tehniku zaustavljanja, odnosno, kontroliranja samog sebe kada osjeti uzbuđenje. 

Video - Hrvatski političari koji su se spominjali u seks-aferama

Ključne riječi

Komentara 5

VO
vorda400
09:26 27.04.2019.

Onda pozovi "bivšeg" da ti izj.be curu a ti gledaj sastrane i zapiši si da znaš drugi put

AD
adler77
13:29 27.04.2019.

Istresi se prije hehe

DI
Diesel
12:13 27.04.2019.

Probaj ga prvo baciti par puta, pa onda rokaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije