Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trikovi koji pale

Ustaje u 6 sati ujutro, dolazi joj šminkerica a stilist priprema odjeću

Mirjana Mikulec
Foto: Darko Mihalić
1/3
28.10.2014.
u 11:40

Mirjana Mikulec otkriva kako uvijek izgledati trendi i kako u trenu osvježiti prostoriju

Dizajnerica interijera i kolumnistica Doma&Vrta Mirjana Mikulec uvijek izgleda svježe i dotjerano. Ima li beauty trik koji uvijek pali? Ima, otkriva.

- To je dizanje u 6 ujutro, dolazak moje Josipe koja me našminka i uvijek spremna kombinacija koju mi je stilist Dino Bonačić od prije složio. Drugačije više niti ne znam funkcionirati. Kako skoro svaki dan moram biti spremna za snimanje i ovo se pokazalo najučinkovitijom kombinacijom, kazala je Mikulec u razgovoru za portal Fashion.hr.

Kaže i kako su se njezine šoping navike s godinama bitno promijenile.

Foto: Darko Mihalić

- Više nemam vremena za obilaženje dućana pa uglavnom stvari kupujem preko interneta. I moram priznati da to obično bude impulzivno, rijetko komad kupujem planski, to se eventualno može desiti kad je riječ o čarapama ili tajicama pa kupujem nove zalihe.

Nove crvene cipele trenutno su joj najdraži komad u ormaru, a omiljeni komad odjeće su joj i traperice. Što se uređenaj doma tiče otkriva jeftin jednostavan trik za "make over".

Poželite li promjenu u svom domu, a nemate mogućnosti za kompletno preuređenje, boja je apsolutno najefikasniji trik! Promjena koja se može postići bojanjem poda ili zida sa zaista malom investicijom jedino se može izvesti bojom. Drugi način je tapeciranje namještaja, no zahtijeva ipak malo veća izdvajanja.

Cijeli intervju čitajte na portalu Fashion.hr.

>>Midi suknja pravi je must have: Evo 3 načina kako je nositi

>>Moćne žene hrvatskog biznisa: Više rade pa su zato prijetnja

Komentara 4

SA
sani1
13:11 28.10.2014.

Ma ovu ni šminkerica ne može spasiti. Povraća mi se od ovog pres..inga.

DU
Deleted user
09:49 29.10.2014.

Volim emisije o uređenju interijera, ali kad vidim Mikulec, odmah gasim TV, strašno je odbojna i antipatična. Eh, gdje je ona do simpatičnosti, jednostavnosti i pristupačnosti Nate Berkusa. Od Natea sam uvijek nešto korisno i naučila. A od Mikulec, baš ništa.

DU
Deleted user
13:20 29.10.2014.

šta bi ona da nema bijele boje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije