Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Merkur osiguranje otvorilo novu poslovnicu u Čakovcu

Merkur osiguranje
Foto: Merkur osiguranje
1/7
16.01.2024.
u 09:42

Promotivne aktivnosti koje su pobijedile najdepresivniji dan u godini

U širem centru grada Čakovca otvorena je nova, 17-ta, poslovnica Merkur osiguranja. Otvorenje poslovnice svečano je obilježeno promotivnim aktivnostima koje su se odvijale u centru grada i ispred same poslovnice. Kako se svečano otvorenje odvijalo upravo na, od strane stručnjaka proglašen, najdepresivniji dan u godini, koji se svake godine obilježava trećeg ponedjeljka u siječnju, aktivnosti povodom otvorenja bile su svojevrsni otpor siječanjskoj depresiji. Tako je dozu sreće podijelila službena maskota Merkur osiguranja, prigodnog imena Happy, koja se prošetala ulicama grada Čakovca i podijelila prolaznicima promotivne letke i prigodne poklone povodom otvorenja.

Foto: Merkur osiguranje

„Sretnu kampanju“, kao odgovor najdepresivnijem danu u godini, Merkur osiguranje provodi već treću godinu za redom, a ove se godine inicijativa povezala s otvorenjem nove poslovnice u Čakovcu. Tako je i ove godine Merkur osiguranje siječanjsku depresiju pobijedilo upravo srećom, ali i odličnim promotivnim akcijama. Osim susreta s Happy maskotom, koja već svojom pojavom mami osmijeh na lice, prolaznici su imali priliku iskušati svoju sreću i zavrtiti kolo sreće u kojem je svako polje bilo dobitno.

Na predstavljanju nove poslovnice prisustvovala je Uprava Merkur osiguranja, Marko Klemenčič, predsjednik Uprave te Krešimir Limpić, član Uprave, kao i direktorica prodaje Daniela Mikulić te prodajni voditelji i zastupnici.

Foto: Merkur osiguranje

Nova poslovnica otvorena je kako bi klijentima u Čakovcu i okolici sve usluge Merkur osiguranja bile još dostupnije, a korištenje usluge jednostavnije.
„Prošle godine mnogo smo uložili u digitalizaciju naših servisa, ali dalje postoji potreba, od strane naših klijenata, za prostorima u koje mogu fizički doći i dobiti direktnu uslugu od strane naših savjetnika“, objasnio je član Uprave Krešimir Limpić.

Prostor nove poslovnice je, poput ostalih poslovnica, uređen moderno, a posebnost je i mali lounge dio, u kojem klijent može opušteno pričekati sastanak s prodajnim zastupnikom. Sve Merkurove poslovnice uređuju se u skladu s filozofijom brenda u kojoj je čovjek, odnosno klijent, uvijek u fokusu i na prvom mjestu.

Klijenti novu poslovnicu na adresi Svetojelenska cesta 13b mogu posjetiti već danas, a oni koji to učine do 15.2.2024. mogu ostvariti popust od 15% na health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje.

Foto: Merkur osiguranje

S otvorenjem nove poslovnice Merkur osiguranje nastavlja širiti svoje poslovanje i ostvarivati poslovne ciljeve. Posljednjih godina, zahvaljujući kvaliteti programa i konkurentnosti, Merkur osiguranje ostvaruje brz rast privatnih zdravstvenih osiguranja pružajući tako svojim klijentima cjelokupnu zaštitu. Prepoznati su po svojem individualnom pristupu svakom klijentu i kreiranju najboljeg rješenja prilagođenog određenom trenutku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije