Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila mišljenja

Status koji je digao prašinu: Zašto sam mužu zabranila da kupa kćeri

Majka kupa dijete
Foto: Thinkstcok, ilustracija
18.12.2017.
u 11:45

'Mužić je uznemiren jer sam mu rekla da ne želim da on kupa naše dvije kćeri', napisala je ova majka troje djece.

Majka troje djece, dječaka i dvije djevojčice, izazvala je lavinu komentara nakon svoje objave na Facebooku u kojoj tvrdi da je vlastitom mužu zabranila da kupa njihove kćeri

Kako je objasnila, ne osjeća se ugodno da muškarac, iako se radi o njihovu ocu, kupa djevojčice jer imaju ''različite dijelove tijela''

''Mužić je uznemiren jer sam mu rekla da ne želim da on pere naše dvije kćeri. Mislim da bi djevojčice trebale kupati njihove majke i da bi istu stvar trebali raditi očevi sa sinovima. Radi se o činjenici da majke i kćeri imaju jednake dijelove tijela, kao i muškarci i njihovi sinovi'', napisala je Australka na svom Facebooku. 

Dodala je da joj je suprug negodovao zbog toga, ali da su njoj djeca na prvom mjestu. ''Muž misli da o njemu razmišljam na bolestan način, no to je tako za mene oduvijek. Ljudi ovih dana često igraju na kartu 'bio sam zlostavljan' i ne želim svojoj djeci ni na koji način dati priliku da uopće pomisle na to'', napisala je ova majka troje djece, piše Mirror.

Njezin status podijelio je mišljenja, neki je razumiju i podupiru, dok je drugi napadaju da tretira supruga kao pedofila. ''Ne bi trebala tako razmišljati, stavljati svog partnera u istu kategoriju s pedofilima'', jedan je od komentara. ''Ova objava mnogo govori o tome kako vidiš sebe, kao i o tvojem negativnom načinu života'', napisala je jedna žena i dodala kako je tužno da ne da svojem suprugu da kupa vlastitu djecu

Druga žena ju je optužila da seksualizira vrijeme za kupanje. ''A što je sa samohranim roditeljima? Zar bi oni trebali prestati kupati svoje sinove i kćeri za svaki slučaj?'' još je jedan među brojnim komentarima. 

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

Majka kupa dijete
1/30

Komentara 13

TH
than
12:44 18.12.2017.

Eto nikada ne mozes svima ugoditi. Ako se muskarac ne brine o obitelj ne valja. Ako se brine opet nekome nesto nece valjati. Pravo pitanje je tko je musko u toj obitelji. No da se vratim na temu. Cinjenica je da se muskarci bas i nece tuci za to da peru djecu, tako da ovaj problem pogadja mozda onaj promil preostalih, a tu ne vidim problem da ih peru. Ukoliko je netko potencijalni pedofil on ce pronaci nacin kako da ispuni svoj bolesni nagon.

IL
ilijan
12:55 18.12.2017.

On treba imati daljinski u ruci i pivo piti dok mama okupa djevojčice...

DU
Deleted user
13:08 18.12.2017.

Što bi falilo ocu da kupa svoje kćeri, opere im kosu, posuši fenom... pa njegove su kćeri sumpora mu kiselog i slatkog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije