Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talenti

Kreativci iz Lega-lege: Evo zašto je Osijek bio fenomenalan grad

lega lega (1)
Foto: lega lega
1/5
18.12.2011.
u 07:00

Skupina mladih kreativaca iz osječkog dizajnerskog studija Mit odlučila je stvoriti klijenta za kojeg će moći raditi što god zamisle, a njihove rokovnike, majice i podloške danas kupuju diljem Hrvatske, ali i van granica

Jeste li ikada bili razočarani dosadnim izborom rokovnika i bilježnica u našim trgovinama? Željeli nešto veselije, urbanije, a s domaćim potpisom? Upoznajte Lega-legu!

Osječki dizajnerski studio MIT odlučio je napraviti platformu na kojoj će doista moći raditi što god želi, pa je Lega - lega savršeni klijent za kojeg rade što god zamisle, bez ikakvog ograničenja ili zadrške.

Inspiracija koju tim crpi dolazi iz prošlih vremena, kada je, kako sami kažu, Osijek bio fenomenalan grad za život. Samo ime za brend došlo je spontano, jer ne postoji izraz koji je više osječki - lega je skraćenica od kolega.

U kratkom roku su rokovnici, podlošci, majice i bilježnice s dizajnom Lega - lega postale itekako prepoznatljiv osječki simbol, a mladi ljudi iza brenda i dalje žele promovirati svoj grad kao grad pozitivne energije. Uspjeli su organizirati distribuciju svojih proizvoda diljem Hrvatske, a putem web shopa proširili su se i van granica. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rahan
rahan
08:54 18.12.2011.

čestitam im :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije