Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uobičajena pojava

Izdojeno mlijeko postalo je ružičaste boje: Šokirana majka otkrila razlog, pa fascinirala mnoge

TikTok
15.11.2021.
u 12:29

Stručnjaci su objasnili da je sigurno hraniti dijete ovakvim mlijekom, ali i zašto dolazi do ove pojave

Nova majka ostala je uznemirena nakon što je primijetila da joj je mlijeko postalo ružičasto 'kao milkshake'. Jo Johnson Overby je dojila oko šest tjedana kada je primijetila promjenu u mlijeku.

U sada viralnom videu, koji je pogledalo više od 12,6 milijuna ljudi, ona kaže: “Nitko mi nije rekao da kad god budem imala dijete, da će moje mlijeko biti u raznim bojama, ako odlučim dojiti.

Zatim podiže vrećicu bijelog majčinog mlijeka i kaže: "Dokaz A. Boja koju biste očekivali, zar ne?"

Jo zatim pokazuje drugu vrećicu i u šali je opisuje kao mlijeko od jagode, dodajući: "Dokaz B. No, zašto je ružičasto? To je krv. Beba je može piti. Dakle, na vama je hoćete li to učiniti ili ne."

@jojohnsonoverby Strawberry milk brought to you by an aggressive clog 🥲 #newmom #breastfeeding #pumping ♬ original sound - Jo Johnson

Prema stručnjacima, ružičasto mlijeko može ukazivati ​​na krv u mlijeku.

“Trebalo bi se razbistriti nakon nekoliko dana jer više mlijeka teče kroz vaše grudi i u redu je nastaviti hraniti bebu ovim mlijekom. Možda ćete vidjeti krv u djetetovom povraćanju ili izmetu – to može biti vrlo zastrašujuće, ali to obično nije krv djeteta, već iz majčinog mlijeka", objasnili su za The Sun.

I ljudi su ostali zapanjeni, brzo komentirajući njezin video. “Slušajte, TikTok me iskreno nauči više od bilo koga, tako da hvala vam na ovom sadržaju", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Hvala vam mame što nas upozoravate prije nego što postanemo mame. Imala bih srčani udar da mi se ovo dogodilo!"

Emily Jacobs, liječnica reproduktivne endokrinologije i neplodnosti, objasnila je: "Najčešći razlog za ružičasto mlijeko su bradavice ozlijeđene od dojenja, poput pukotina ili mjehurića. U redu je i poželjno nastaviti dojenje, kako ne bi došlo do začepljenja kanala."

Od majčinog mlijeka do kompletnog menija: Kako odabrati nabolje namirnice za vašu bebu!

1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije