Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prate se trendovi

Indira Vladić-Mujkić koristi botoks u malim količinama

indira
Dalibor Urukalović/Pixsell
02.11.2009.
u 21:11

U emisiji "Exkluziv" otkrila je da vježba četiri puta na tjedan i koliko god joj je na početku bilo teško, sad jednostavno ne može bez zdrava načina života.

Indira Vladić-Mujkić priznala je da rabi botoks, ali za razliku od mnogih hrvatskih zvijezda, pjevačica Colonije nije imala potrebu skrivati da "pegla" svoje bore. Doduše, priznala je da ne želi pretjerivati i da rabi male količine botoksa.

Ne želi, tvrdi, podsjećati na voštanu figuru Nicole Kidman koja je bezbrojnim kurama botoksa uništila prirodni izgled. Međutim Indira je rekla da je osim botoksa za njezinu vitku figuru zaslužno i vježbanje. U emisiji "Exkluziv" otkrila je da vježba četiri puta na tjedan i koliko god joj je na početku bilo teško, sad jednostavno ne može bez zdrava načina života.

Bez obzira na glazbenu karijeru i život pod reflektorima, Indira je ostavila mogućnost da živi kao kućanica. Uloga majke koja čisti i kuha te se brine za svoje dijete njoj nije nezamisliva, a dok ne dođe taj trenutak, uživat će u glazbi. (mk/VLM)

Ključne riječi

Komentara 3

DO
dovla
08:19 03.11.2009.

Koristi ona i onaj drugi botoks*\";.????coc...........

SL
SlaveECape
09:10 03.11.2009.

\"...vježba četiri puta na dan...\" Niti vrhunski sportaši ne treniraju 4 puta na dan...!!! Još jedan u nepreglednom nizu lapsusa Večernjakovih \"novinara\"...!

DO
doktorica
19:17 03.11.2009.

Botoks za zdravi način života?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije