Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve znaju

IKEA zna kada vodite ljubav, a kada radite dok sjedite na WC školjci

Ikea
Foto: Duško Marušić/VLM/PIXSELL
06.06.2014.
u 09:26

– Zavirili smo u osam različitih metropola u osam različitih zemalja i stanovnike ispitali kakve su njihove jutarnje navike, rutine i želje, kažu u IKEA-i

Švedska IKEA zna što radite kad se ujutro probudite, kako provodite vrijeme prije odlaska na posao, pa čak i kada vodite ljubav.

Podatke su prikupili tijekom  istraživanja jutarnjih navika svojih kupaca, a koje su objavili u  izvješću Life at Home

– Zavirili smo u osam različitih metropola u osam različitih zemlja i stanovnike ispitali kakve su njihove jutarnje navike, rutine i želje – stoji u izvješću.

Anketa se provodila u Londonu, Berlinu, Moskvi, Bombaju, New Yorku, Parizu, Šangaju i Stockholmu. U svakom gradu sudjelovalo je oko 1000 ispitanika, odnono ukupno 8292 osobe iz cijelog svijeta i to u dobi od 18 do 60 godina.

Što je istraživanje pokazalo?

67 posto svih ispitanika doručkuje, dok kavu pije 47 posto svih ispitanika. Što se tiče seksa, 4 posto ispitanika reklo je da nakon buđenja vodi ljubav, dok je 55 posto reklo "ništa za nas ujutro". Ostali su naveli da su samci.

Najviše se pak ljudi seksaju u – Moskvi.

Prosječno ispitanici tehnologiju ujutro koriste 11 minuta, a Njujorčani su ti koji troše najviše vremena za jutarnje uljepšavanje, ali i najviše vremena provedu obavljajući nešto za poslove dok su istovremeno na WC-u.

Stanovnici Šangaja, njih više od 90 posto, kazali su kako se ujutro – ne tuširaju!

Ikea je osmislila i zanimljivu  na kojem možete sami uspoređivati rezultate.

>>Ikea će u idućih mjesec dana zaposliti oko 250 radnika

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije