Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muke po zet-u

HSS: Bicikliste kažnjavaju da bi građane \"ugurali\" u ZET

kontrolori ZET-a (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
11.04.2012.
u 13:31

Predmet \"Upravljanje ZET-om za početnike\" ne daje željene rezultate, poručuju iz Sveučilišne organizacije HSS-a Grada Zagreba

Zagrepčani se mogu pohvaliti novom kategorijom štićenih osoba – kontrolorima ZET-a, poručuje Sveučilišna organizacija HSS-a Grada Zagreba komentirajući odluku da se s kontrolorima u provjere voznih karata pošalju i policajci.

Predmet "Upravljanje ZET-om za početnike" u "Školi za politički menadžment gdje je dekan gosp. Ivo Čović, a prodekan za nastavu gosp. Davor Bernadić" ne daje željene rezultate pa su u pomoć pozvali policiju koja zajedno s kontrolorima ZET-a naplaćuje "luksuzne karte", slikovito se objašnjava u priopćenju koje potpisuje predsjednik Sveučilišne organizacije zagrebačkog HSS-a Matej Orešković.

HSS-ova organizacija studenata i akademskih građana mlađih od 30 godina također tvrdi da je naplaćivanje visokih kazni biciklistima te postavljanje kamera diljem Zagreba i dostavljanje kazni na kućne adrese način da se građani "uguraju" u ZET te da ga se nametne kao jedini način prijevoza u Zagrebu.

Komentara 7

EF
efzg0184
14:46 11.04.2012.

hoće nam sad još uvest kazne za šetnju gradom?

VI
Vito
06:26 12.04.2012.

HSS: Bicikliste kažnjavaju da bi građane \"ugurali\" u ZET Jedino kako se može tom fašizmu oduprijeti je bojkot... Zašto kupovati kartu kad nam i tako oduzimaju 18 % od plaća i mirovina? Javni gradski prijevoz mora biti besplatan za sve,ve, a ne samo za kontrolore karata... Zašto oni ne plaćaju kartu? Voze se kao i mi pa jednako tako moraju plaćati i kartu za prijevoz javnim gradskim prijevozom... Čudno razmišljanje? Zašto? Nisam ih vidio na kraju radnog vremena da plate kartu i otiđu doma s plaćenom kartom... Uz to, ako je ZEt u gubitcima, kako je mogao zaposliti nove, a stalno govore o višku zaposlenih? milan bandić mora završiti u zatvoru

ŽI
živac
14:24 11.04.2012.

Ja bum platil kartu tek kada tramvaji sa sigurnošću odvoze cijelu rutu kojom voze, tek kada će mi kontrolor prvo reći dobar dan gospodine, a onda me zamoliti kartu na pregled, platit ću kartu kada cijena bude razumna u odnoso na njihove usluge, a do tada, biciklin med nogami i naravno vožnja bez karte (je najjeftinija vožnja jer sam osobnu zgubil)!!!!! :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije