Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veganska opcija

Gošća na vjenčanju ostala u šoku glavnim jelom: 'Ovo je bezobrazno, nisu se ni potrudili'

Pixabay
27.01.2022.
u 16:30

Mladenci su na vjenčanju imali i vegansku opciju za svoje goste, ali izbor hrane šokirao je mnoge.

Vjenčanja su skupa, ali svatko tko je ikada planirao svoje, reći će vam da se većina troškova svodi na hranu. No, kako piše The Sun, unatoč tome što većina parova izdvoji tisuće kako bi zadovoljili svoje prijatelje i obitelj, jedna gošća na vjenčanju ostala je razočarana izborom hrane.

Na Twitteru je podijelila fotografiju veganske ponude na vjenčanju prijatelja, a činilo se da se 'obrok' sastoji od nekoliko kriški dinje i salate od rikule prelivene balzamičnim octom. Uz fotografiju je napisala: "Veganska opcija na vjenčanju" te stavila nekoliko emojija koji kotrljaju očima.

Evo što vam se može dogoditi sa zdravljem ako ste vegetarijanac...

1/8

Foto: Reddit

Objava je potom podijeljena na Reddit, gdje su mnogi korisnici ostali šokirani izborom hrane.

"Konobar je zaboravio ponijeti vegansku opciju, ali je srećom pronašao malo korova na tlu", našalila se jedna korisnica, dok je druga dodala: “Ovo je tako bezobrazno! Bila bih bijesna da to meni naprave.”

 “Nisu se ni potrudili! Mogli su pronaći puno bolju vegansku hranu”, glasio je jedan komentar.

Ova djevojčica (6) je prva osoba na svijetu koja je prohodala iako nema kvadricepse! 💪👏

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije