Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna ideja

Cijelo vrijeme pogrešno slažete kuhinjske ormariće: Ovi trikovi oslobađaju prostor!

Pixabay
26.01.2022.
u 13:30

Profesionalna organizatorica prostora podijelila je svoje najbolje savjete za spremanje stvari u kuhinjske ormariće

Iako možda mislite da su vaši kuhinjski ormarići složeni prilično dobro, velika je vjerojatnost da ste u svoje vrijeme razbili omiljenu šalicu ili dvije, a da niste shvatili zašto.

Srećom, kako piše Mirror, profesionalna organizatorica otkrila je nekoliko trikova za kuhinjske ormariće koji su super jednostavni, ali u konačnici vrlo učinkoviti kada je u pitanju čuvanje predmeta u vašoj kuhinji.

U TikTok videu koji je prikupio više od 500.000 lajkova, @therealcindyology - profesionalna organizatorica koja stvara sadržaj o svim stvarima vezanim uz organiziranje - pametno pokazuje gdje točno griješite kada je u pitanju slaganje kuhinje.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda':

1/5
@therealcindyology A few kitchen cabinet hacks #fyp #tidytok #lifehacks #organizing #organizar #kitchen #kitchenhacks #cleantok #lifehacks #LiveFlowSweatDuet ♬ Soul Bossa Nova - Quincy Delight Jones Jr. & His Orchestra

Sa svakim djelićem mudrosti o pohranjivanju, najprije demonstrira uobičajen i potpuno pogrešan način rada prije nego što pokaže kako točno to treba učiniti.

Za svoj prvi savjet, u početku stavlja tri čaše za vino uspravno na policu ormarića, mašući prstom dok pokazuje kako sprječavaju zatvaranje vrata. U jednostavnom popravku, jedna čaša za vino postavlja se uspravno na policu, a sljedeća okrenuta prema dolje, naizmjenično, štedeći prostor.

U drugom savjetu, Cindy je bila protiv balansiranja zdjela u keramičkom tornju, ohrabrujući sljedbenike da umjesto toga umetnu pregradnu policu, pri čemu je polovica njihovih zdjela naslagana iznad, a preostale ispod police.

U trećem korisnom savjetu, postavlja jednu šalicu na policu te okrećući drugu šalicu na stranu, pažljivo je postavlja unutar prve. 

Ovi trikovi omogućuju prostraniji, organiziraniji osjećaj, a posebno su korisni za one koji redovito žure u vrijeme doručka, uklanjajući stres od ranih jutarnjih pukotina.

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije