Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preslatka je!

Pametna beba: Djevojčica stara 9 mjeseci zna kako se glasaju sve životinje

hhgm98/TikTok
26.01.2022.
u 10:38

"Ovo je beba genijalka, zna sve sa samo devet mjeseci", ponosno je napisala teta.

Jedna od prvih stvari koju mala djeca uče jesu zvukovi koje proizvode životinje poput svinje, krave, psa, mačke... Ipak, rijetko koje dijete znat će sve zvukove samo na spomen životinje sa samo nekoliko mjeseci, pa nije čudno da je devetomjesečna beba postala pravi hit na internetu nakon što je pokazala da sve zna.

Tiktokerica Hannah objavila je svoju nećakinju staru samo devet mjeseci kako oponaša zvukove životinja i prozvala je bebom genijalkom, prenosi Yahoo. Hannah pita djevojčicu kako se glasaju svinja, krava i sova, a sekundu nakon toga malena imitira glasanje. 

Video je pregledan 13 milijuna puta, a ljudi u komentarima nisu mogli sakriti oduševljenje. "Samo devet mjeseci? Čime hranite ovo dijete? Tako je pametna", napisala je jedna osoba.

@hhgm98 Baby genius #babiesoftiktok #genuisbaby #IKnowWhatYouDid #MyBrawlSuper #TreatiestCupContest ♬ original sound - Hannah

Beba rođena u avionu iznad Tihog oceana - mama nije znala da je trudna!

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije