Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratki test osobnosti

Gorila, lav, drvo ili ribe? Ono što prvo vidite otkriva vaš karakter

The Minds Journal
24.03.2021.
u 13:30

Zabavite se, ali i saznajte nešto zanimljivo o sebi.

U ovom kratkom testu možete vidjeti jedan od četiri pojma - stablo, lava, gorilu ili ribu - i tako otkriti zanimljivosti o svom karakteru. Pogledajte kratko sliku, a zatim u tekstu potražite ono što ste prvo uočili.

Foto: The Minds Journal

Stablo je možda najistaknutije jer oblikuje sliku. Oni koji su prvo vidjeli stablo mogu se najbolje opisati kao ljudi koji u svemu postupaju logično, prenosi The Minds Journal. Tražit će smisao u stvarima oko sebe, oni ne dopuštaju da im srce preuzme kontrolu. To je kvalitetna osobina  kada je u pitanju posao jer pomaže pri donošenju racionalnih odluka. No isto tako može značiti da ste formirali barijeru za svoje emocije i da se više ne možete slobodno izražavati.

Ako ste prvo ugledali gorilu, možda imate problem sa samopoštovanjem. Strogi ste prema sebi i ponekad si postavljate previše zadataka iako vam tijelo i um traže odmor. Pozitivno je to što ste uvijek željni novog znanja.

Oni koji imaju slobodni duh i koji su jako impulzivni prvo su ugledali lava. Nemaju vremena za previše razmišljanja već rade sve po instinktu. Svojom grubošću i temperamentom ponekad povrijede ljude u svojoj okolini iako im to nije namjera.

Ribe je teško primijetiti na ovoj slici, a oni koji su ih uočili su dobri i pozitivni prema svima. Vole život, veseli su i raspoloženi.

Pogledajte video: Djevojka pronašla tajnu sobu iza ormarića u kupaonici!

Još jedna optička iluzija zaludjela internet: Pomiče li se dijamant ili ne?

1/1
Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
13:38 24.03.2021.

Vidimo da se ponavljate. Što to govori o vama!? Hartija....

OB
Oblivion
14:36 24.03.2021.

To je lavica

Avatar Dalmatinka_
Dalmatinka_
09:42 25.03.2021.

gluposti, prvo sam ugledala stablo jer mi je najviše upalo u oči...a u stvari sam impulzivni i instiktivni tip koji ne razmišlja puno, znači tribala sam prvo ugledati lava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije