Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zdrav život'

Fitness influencerica o svom danu: 'Ustajem već u 4 ujutro, a navečer sam u krevetu prije 21:30 h '

TikTok/@laurensimpsonofficial.
26.07.2022.
u 12:29

Ne izazim iz kuće bez doručka jer mrzim biti gladna u teretani, a obično radim svoju kajganu s bjelanjcima jaja, piletinom i povrćem, rekla je.

Fitness influencerica Lauren Simpson na društvenim mrežama ima na milijune pratitelja, a nedavno je s njima podijelila i svoju dnevnu rutinu; svaki dan, kaže 32-godišnjakinja, da bi sve stigla napraviti ustaje već u četiri ujutro...

Zaljubljenica u vježbanje iz Sydneya u Australiji svoj dan tako započinje i prije izlaska sunca; a rano ujutro čak sprema i ručak za drugi dan.

Deset ideja za zdravi i jednostavni doručak

1/10

Zatim, kaže, popije kavu, napiše objave za društvene mreže, pa odlazi u teretanu.

- Dobrodošli u moju dnevnu rutinu koja počinje u četiri ujutro - napisala je u svojoj TikTok objavi na računu @laurensimpsonofficial.

Nakon kave se, kaže, tušira da sa sebe skine sredstvo za samotamnjenje s kojim je spavala, a onda počinje sa šminkanjem.

- Kad se našminkam radim doručak, ne izlazim iz kuće bez doručka jer mrzim biti gladna u teretani, a obično napravim svoju kajganu s bjelanjcima jaja, piletinom i povrćem.

@laurensimpsonofficial 4am morning routine 🌤💞 #fyp #morningroutine #4amclub #gymtok #amroutine #morningworkout #dayinmylife #routine #gym ♬ SNAP - High and Fast - Rosa Linn

Lauren je otkrila da svaku večer već oko 21.30 h ide na spavanje, kako bi dobila svojih 'optimalnih' šest i pol sati sna.

- Četiri ujutro?! Ja se budim ujutro u šest zbog posla i to me ubija! - napisala je jedna pratiteljica.

- Svaka čast! - dodala je druga.

- Kako možeš jesti tako rano ujutro? - pitao je pratitelj.

- Svatko je drugačiji, ja oduvijek volim što ranije doručkovati, dok neki ljudi ne mogu zamisliti da se najedu prije podne - dodala je influencerica, prenio Mirror.

Osjećate umor i teško vam se motivirati? Evo nekoliko savjeta da promijenite svoju svakodnevicu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije