Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Putovanja

Doživite nezaboravne blagdanske trenutke na prekrasnom Rabu

Najljepši otočni advent
10. prosinca 2018. u 10:23 107 prikaza
Advent na Rabu
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/6

Najljepši otočni advent, onaj na Rabu, pun je događanja kojima Rabljani i njihovi gosti mogu ispuniti svoje blagdansko vrijeme. Advent na Rabu savršeno je mjesto za stvaranje nezaboravnih trenutaka i to u čarobnoj božićnoj atmosferi koja već neko vrijeme prožima starogradsku jezgru i okolicu.

Advent na Rabu | Autor : PROMO Foto: PROMO

Brojni posjetitelji već su iskoristili početak blagdanskog prosinca na Rabu kako bi uslikali naljepše fotografije u lampicama obasjanim parkovima Dorka i Boškopini. Bogat program Najljepšeg otočnog adventa zagarantirao je ugodno ozračje i zabavu za sve generacije, a posebna pažnja stavljena je na programe za djecu. Uz paljenje dviju adventskih svijeća, djeca su uživala i u klizalištu smještenom na trgu Sv. Kristofora, na kojem je lani uživalo više od 3.500 klizača. Zabave je bilo i za one malo starije, koji su se ove subote zabavljali na koncertu tamburaškog sastava Zlatna dolina.

Ako ste možda propustili dosadašnji program Najljepšeg otočnog adventa, još uvijek imate priliku uživati u čarobnim božićnim trenucima koje on pruža. Naime, Advent na Rabu traje sve do 7. siječnja i nudi još mnoštvo atrakcija. Rabljani tako ovoga petka željno iščekuju božićno-novogodišnji vlak kojim će se moći voziti sve do Stare godine. Tu je i bogata blagdanska ugostiteljska ponuda u kojoj će svatko pronaći nešto za sebe, od ukusnog kuhanog vina i finih kobasica, do domaćih specijaliteta.

Advent na Rabu | Autor : PROMO Foto: PROMO

Ovaj vikend bit će također obilježen koncertnim nastupima pa će tako 15. prosinca nastupiti grupa Ala da, a 16. prosinca, kada je i paljenje treće adventske svijeće, nastupit će mješoviti pjevački zbor Refuli te riječki komorni zbor Val. Kao kruna zabavnih događanja Adventa na Rabu bit će nastup istinske hrvatske glazbene zvijezde Doris Dragović koja će zabavljati publiku za doček Nove godine. Najljepši otočni advent koji se održava na otoku Rabu idealna je prilika za bijeg od gradske gužve kako bi doživjeli istinsku mirnoću i ljepotu blagdanske atmosfere.

Snijeg u Zagrebu 14. 1. 2013.
BIT ĆE SVEGA
Objavljena velika prognoza: Ovakvoj zimi nismo se nadali, evo što nas sve čeka
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima