Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Doživi Alpe u vlastitom domu

Lidl
Foto: Promo
1/4
08.02.2019.
u 16:29

Pravo je vrijeme da isprobate i razne alpske slastice – za doručak su idealni muesli na švicarski način, a nemojte propustite ni slatke knedle s marelicom ili punjene jastučiće sa šljivama

Lidl svoje kupce često iznenadi gastronomskim putovanjima po raznim svjetskim destinacijama, a sada je došao red na alpske delicije. Od ponedjeljka, 11. veljače, u svim Lidlovim trgovinama možete pronaći odličnu ponudu iz alpskih krajeva, i to naravno, po najboljim cijenama. U Lidlu se možete opskrbiti finim bavarskim bijelim kobasicama sa senfom, tradicionalnim Oktoberfest kobasicama, alpskom šunkom, bavarskim mesnim sirom, original Nürnberger kobasicama za pečenje, specijalitetima od svježeg sira, narezanom Schwarzwald šunkom, ukusnim bavarskim knedlama od kruha i mnogim drugim specijalitetima.

Foto: Promo/Eva Virc

Pravo je vrijeme da isprobate i razne alpske slastice – za doručak su idealni muesli na švicarski način, a nemojte propustite ni slatke knedle s marelicom ili punjene jastučiće sa šljivama. Za kraj dana je pun pogodak kolač od sira, Schwarzwald torta ili torta sa slatkim vrhnjem i bademima. Tu su i pivske slane grickalice, razne štrudle, Mozart kugle i ostale poslastice kojima je teško odoljeti.

Uživajte u alpskim specijalitetima iz Lidla!

Foto: Promo/Eva Virc

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije