Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Djevojka ostala u šoku: Zabranili joj kupovinu u dućanu jer 'nije imala dovoljno odjeće na sebi'

Šoping
Shutterstock
12.11.2021.
u 12:26

Jaiah je nosila trenirku i kratku majicu, ali jedan zaposlenik tvrdio je kako je njezina odjeća provokativna i krši politiku trgovine

Jaiah Fern (22) bila je u kupovini namirnica u popularnoj londonskoj trgovini Asda, kada ju je jedan zaposlenik pokušao izbaciti iz trgovine jer ‘nije nosila dovoljno odjeće’, kako prenosi UNILAD.

“Možemo vam vidjeti gotovo cijelo tijelo”, kazao joj je zaposlenik kada ga je Jaiah pitala u čemu je problem. Međutim, kako je Jaiah pokazala u svom videu, ona je nosila –  donji dio trenirke, kratku majicu te vestu s patentnim zatvaračem, što se teško može smatrati provokativnim.

Zaposlenik joj je zatim nastavio objašnjavati kako Asda ima politiku o primjerenom odijevanju tijekom dolaska u njihove trgovine te da je ona prekršila tu politiku i zbog toga joj je zabranjeno da obavi svoju kupnju.

Jaiah je cijelu situaciju odlučila objaviti na Twitteru te napisala: “Zaposlenik mi je rekao da nemam dovoljno odjeće, da se ne poštujem, da sam uglavnom gola i da bih trebala biti tamo. Iskreno, najodvratnije ponašanje.”

Njezina objava brzo je postala viralna, a mnogi su ostali šokirani ponašanjem zaposlenika. “Bilo bi sjajno kada bi muškarci prestali kontrolirati odabir ženske odjeće”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga rekla: “Vidjela sam puno provokativnije odjevenih djevojaka u Asdi i nikada nije bilo problema. Očito je samo njemu smetalo.”

Asda je također dala svoje priopćenje u kojem su objasnili kako pravilo odijevanja zapravo ne postoji te kako pokušavaju napraviti sve u svojoj mogućnosti da se ovaj incident ispravi.

“Ovo nije priznata politika u Asdi i stvarno nam je žao zbog usluge koju ste dobili. Razgovarao sam s upraviteljem trgovine koji se bavi ovim incidentom i rado bih razgovarao o tome kako to možemo ispraviti za vas”, napisao je predstavnik supermarketa.

Ljudi nisu čitali upute, pa se odjeća uništila u pranju: Fotografije nasmijale internet!

Šoping
1/15
Ključne riječi

Komentara 6

ST
stefj
13:09 12.11.2021.

To nema veze s muškarcima općenito, nego s njihovom vjerom. U Hrvatskoj s time ne bi imala nikakvih problema (još uvijek), bila bi predmet pažnje u svakom slučaju...

BT
BTW
12:53 12.11.2021.

Na lijepi joj je način rekao da mu se dignul...

Avatar roker
roker
01:41 14.11.2021.

Kad može crkva zabraniti, i Vrbnik na Krku oskudno odijevanje, zašto ne može dućan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije