Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ghostao' ju je

Djevojka odlučila pronaći dečka koji joj se prestao javljati: Potezi koje je napravila zaista su ekstremni

shutterstock
25.05.2021.
u 13:30

Njezina priča postala je viralna, a Julia je potom obrisala sve profile na društvenim mrežama.

Julia Kassel, mlada korisnica TikToka, odlučila je podijeliti svoju bizarnu priču o tome što je sve bila spremna napraviti nakon što je dečko, s kojim se dopisivala, samo nestao.

Prvo je poslala poruku njegovim prijateljima i pitala ih znaju li gdje je na što su oni odgovorili da se ni njima ne javlja. Šokirana Julia na kraju je otkrila da se mladić nalazi u zatvoru, pa je počela smišljati plan kako da dospije ondje i porazgovara s njim.

Učlanila se u pravno društvo u školi koje je, u sklopu jednog projekta, trebalo posjetiti baš onaj zatvor u kojem je ležao njezin nesuđeni partner.

"Prošetao" ljubimca soma po poplavljenim ulicama svog grada:

Išla je na svaki sastanak, a kada je došao dan za posjetu na kraju semestra, Julia se razočarala jer je profesorica rekla da djevojke smiju ići isključivo u ženski dio zatvora.

"Rekla sam joj da jednostavno moram ići gdje su muški zatvorenici, nisam joj mogla objasniti zašto točno. Ipak, nije mi dala jer nisu htjeli mlade djevojke voditi među starije muške zatvorenike."

Na kraju nije uspjela vidjeti mladića koji ju je, kako se popularno kaže, 'ghostao'. Poručila je svim djevojkama da nikada ne idu toliko daleko i da 'ne jure' muškarce.

Njezin video pogledan je više od milijun puta, a malo je reći da su ljudi bili šokirani pričom, prenosi LADbible.

Nakon što su priču prenijeli i mediji, Julia je obrisala sve profile na društvenim mrežama, a video više nije dostupan. 

Prebrza vožnja: Motociklist sletio s ceste kod Čiova, životno ugrožen

1/2
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:44 25.05.2021.

Bolje bjezi od takvih muskaraca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije