Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skrivao sve

Otkrila da njezin suprug ima drugu ženu i obitelj zbog obavijesti u novinama: 'Nisam mogla vjerovati'

TikTok
24.05.2021.
u 12:30

Kada se sve smirilo, shvatila je da je zanemarila puno znakova, poput neobjašnjivih prekovremenih sati, izlazaka i jela u restoranima.

Korisnica TikToka @mamatoria28 zamolila je druge korisnike da podijele kako su saznali da ih je njihov bivši supružnik varao, a jedna žena šokirala je svojom pričom, kako prenosi Mirror.

Jedna majka četvero djece ispričala je kako je saznala da je njezin bivši suprug vara zbog obavijesti koju je pročitala u novinama. U videu koji je pogledan gotovo 250 tisuća puta otkrila je da ima sjajnu priču te objasnila kako je njezin brak završio nakon 10 godina.

- Tada bi u novinama objavljivali rođenja djece - ime roditelja, spol djeteta, datum rođenja i bolnicu. Tako sam vidjela ime svog supruga i neko drugo žensko ime - započela je u svom videu te objasnila kako je znala da je to njezin suprug jer ima veoma neobično ime.

@aaddison01

#stitch with @mamatoria28 #cheatinghusband #cheaters #divorce

♬ original sound - Ami Addison

Odlučila je tada pogledati web stranicu bolnice, znajući da objavljuju fotografije novih beba. 

- Upisala sam njihova imena i stvarno, dobili su dječaka prije nekoliko dana. I ne samo to, dobili su djevojčicu otprilike godinu i pol - objasnila je.

Poslije ovog videa, podijelila ih je još nekoliko koji su objašnjavali ostatak priče. Nakon što je napustila svog partnera, rekla je da se preselila u hotel sa svoje troje djece na nekoliko dana. Kada se sve smirilo, shvatila je da je zanemarila puno znakova, poput neobjašnjivih prekovremenih sati, izlazaka i jela u restoranima.

Njezin video brzo je prikupio desetke tisuća komentara, a mnogi su bili šokirani njezinom pričom.

“Muškarci imaju cijeli drugi život. Kako to rade? Ne mogu se organizirati sa svojom jednom vezom i poslom kako treba", komentirala je jedna korisnica, dok je jedna otkrila da je imala sličnu situaciju: "To mi se dogodilo s bivšim zaručnikom. Do danas ne zna kako sam to saznala. Misli da mi je netko iz obitelji rekao."

Doručkujmo zajedno: Sve prednosti zdrave navike doručka za cijelu obitelj!

1/4
Ključne riječi

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
08:28 25.05.2021.

U mojoj županiji imam čak 7 imenjaka i prezimenjaka a nismo u rodbinskoj vezi svi. Znam jer su nas sve zvali u banku kad je došlo do greške. Ako se ime i prezime pojavilo u novinama u državi kao ja ima 20x više stanovnika od naše ne znači automatski da te vara. Glupost sa interneta za popunjavanje norme

AV
Avimm
07:30 25.05.2021.

Draga,da ti ja ispricam svoju pricu vjeruj da bi pala i nesvjest.Ima zena puno gore od ovoga koje se karindaju u stanu pired djezeta i to sa 2 brata

MO
montello
15:06 24.05.2021.

Sada znas kakav je ostavi ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije