Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

Djevojka ispričala: 'Upoznala sam muškarca koji mi se jako svidio ali je na svaki spoj doveo sina...'

tata
Pixabay.com
03.03.2023.
u 19:05

Mnogo su puta, kaže, morali otkazati planove jer bi njemu bivša u zadnji tren dala dijete, pa mu je rekla da mora nešto napraviti ako želi da im veza napreduje.

 Jedna se žena nedavno na Redditu požalila da je muškarac s kojim je neko vrijeme izlazila stalno na spojeve dovodio i svog dvogodišnjeg sina, što bi im, kaže, uvijek uništilo zajedničku večer... Izlazili su, kaže, pet mjeseci, a prije skoro svakog spoja njega bi nazvala bivša djevojka; djetetova mama; i rekla mu da mora odmah doći po sina...

- Upoznala sam ga prije pet mjeseci i svidio mi se jer je jako drag i pun ljubavi, no smetalo mi je što na svaki spoj dovodi dijete jer ga nema kome ostaviti, a kako s djetetovom mamom nije ni bio u braku, skrbništvo nije sudski definirano, što ona koristi - ispričala je.

Mnogo su puta tako, kaže, morali u zadnji tren otkazati svoje planove jer bi mu ona dijete dala u zadnji tren, pa mu je rekla da nešto u vezi toga poduzme ako želi da im veza napreduje.

Nedavno su njih dvoje tako isplanirali izlazak na večeru bez djeteta čemu se, kaže, jako veselila, no kad je ušla u restoran vidjela je da on opet sjedi za stolom s dvogodišnjakom. 

-  Veselila sam se tom izlasku pa sam se razočarala kad sam ga vidjela s malenim jer je obećao da će doći sam - rekla je, a kad joj je on mahnuo, kaže, samoga je pogledala, okrenula se i otišla.

Krenuo je za njoj pokušavajući joj objasniti da je morao uzeti dijete, no to ju više, kaže, nije zanimalo.

- Rekla sam mu da mi je dosta toga da nam njegova bivša svime upravlja, a on mi je zamjerio što ga nisam htjela ni saslušati i prekinuli smo - rekla je i dodala da ga sad ipak želi nazvati i pokušati s njim izgladiti stvari.

- Mislim da bi ipak trebala biti malo popustljivija prema čovjeku koji na spoj dovede dijete jer ga nema kome ostaviti - napisao je jedan Reddit korisnik u komentarima, no bilo je i onih koji za muškarca nisu imali toliko razumijevanja.

- Definitivno je već odavno trebao s bivšom dogovoriti detalje skrbništva, ako treba i zakonski ih definirati da mu to ne može raditi - napisao je drugi, a prenosi The Sun.

Mladić ispričao: 'Moja djevojka je jako zgodna i ljudi govore da sam ju sigurno oteo'

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
10:33 04.03.2023.

Nadi drugog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije