Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOB

Bob taxi - ledeno uzbuđenje za najhrabrije

Bob taxi
Corel
11.02.2010.
u 15:20

Tražite li uzbuđenje, spust niz 1200 metara dug ledeni kanal u pravome sportskom bobu nadmašit će sva vaša očekivanja!

Pripremite se za potpunu navalu adrenalina. Spustite se niz ledeni kanal brzinom do 120 km/h i osjetite pritisak na vaše tijelo u svakom zavoju. Umjesto iščekivanja prijenosa bob utrka na olimpijskim igrama, postanite barem jednom kopilot formule 1 zimskih sportova. To je poput pravog olimpijskog doživljaja. Za samo nekoliko minuta spuštanja niz bob stazu doživjet ćete uzbuđenje rezervirano samo za najhrabrije, uzbuđenje dostojno velikih šampiona svjetskih bob utrka. Bob taxi možete dozvati na nekoliko destinacija u Europi. Preporučujemo olimpijsku stazu u St. Moritzu, Innsbrucku u Austriji, Berchtesgadenu u Njemačkoj ili Cesana Sansicario, staza na kojoj su održana natjecanja u bob utrkama na olimpijskim igrama u Torinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije