Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOODOO LIZARDS U GJURI 2

Zagreb poludio za opasno dobrim Varaždincima

04.03.2009.
u 13:57

Ovi su stvarno dobri – čulo se iz gomile koja je u utorak navečer došla vidjeti i čuti tko su ti Varaždinci za koje do prije mjesec i pol gotovo nitko nije ni čuo, a sad putuju u SAD razgovarati o mogućoj suradnji s čovjekom koji je radio s imenima kao što su Clapton i Blondie. Odličnom svirkom u klubu Gjuro 2 Voodoo Lizardsi napokon su zagrebačkoj publici pokazali zbog čega su američki producenti poludjeli za njima.

Posljednji koncert u Hrvatskoj prije odlaska u Los Angeles Lizardsi su započeli netom završenom pjesmom “Kiss Kiss Lip Lip” energičnog i zavodljivog ritma koji je bio odlično sredstvo za zagrijavanje. U samo nekoliko sati, koliko se nova pjesma mogla čuti na internetu prije izvedbe uživo, reakcije su bile samo pozitivne, rekao je basist Marko Žiger koji, zbog poslovnih obveza, ne putuje sa Zackom, Sašom i Jurom u Ameriku.

Razgovarala: Kristina Bosno
Video: Sergije Michieli

Slijedile su gitaristički nabrijane “Free Ride” i “Walking with the devil” te još dvije nove pjesme koje će se naći na EP-u “We Drink The Sun”, a Lizardsi su pokazali da imaju i “nježniju” stranu laganicama poput “Wake me up”. Posebno oduševljenje zavladalo je kad su se začuli prvi tonovi velikog hita Pearl Jama “Even Flow” začinjenog izvanrednim i specifičnim Zackovim vokalom. Gotovo da se moglo vidjeti Zacka i Eddieja Veddera zajedno na pozornici...

Na svoje su došli i obožavatelji Elvisa Presleya s pjesmom “Hound Dog” koju su Lizardsi ostavili za kraj.

I kad smo se tek zagrijali, morat ćemo se, ali samo na kratko, oprostiti od momaka iz Varaždina koji imaju samo jednu želju – pretvoriti glazbu u svoj život. Zbog toga i odlaze ondje gdje za to imaju najviše šanse, a sigurni u svoju kvalitetu, vjeruju da će se iz Los Angelesa vratiti s dobrim vijestima.

U kofere pakiraju smo dvije majice i jedne hlače jer će, s veseljem kaže bubnjar Saša, čim dođu u sunčanu Kaliforniju obaviti veliki šoping.

Voodoo Lizardsi u utorak su osvojili Zagreb, a mi im držimo fige da ih ista takva atomosfera u skoroj budućnosti dočeka i u dalekoj Americi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije