Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOLLY BOLLY

Rambo Goes to Bollywood!

17.04.2009.
u 13:56

Konačno će se, nakon višemjesečnog odgađanja, u kinima krajem svibnja početi prikazivati film "Kambakkht Ishq" ("Nevjerojatna ljubav")redatelja Sabira Khana, prvi film u indijskoj produkciji snimljen u dvorištu konkurencije, u samom Hollywoodu, i to s hrpom hollywoodskih zvijezda među kojima je najistaknutiji Sylvester Stallone.

U filmu koji je, u tipično bollywoodskom stilu, pored žestoke akcije prepun i pjevno-plesnih brojeva, glavne uloge igraju velike indijske zvijezde Kareene Kapoor i Akshay Kumar. Njih dvoje su supermodel Simrita Rai i kaskader Viraj Shergill koji se zaljube i ulaze u prilično turbulentnu ljubavnu vezu. Stallone se pojavljuje kao slavni glumac John Rambo (!) čiji je Shergill stalni dubler, a u filmu se pojavljuju makar na trenutak i Brandon Routh (filmski Superman) i Denise Richards; glasine spominju i kameo-uloge Carmen Electre pa čak i Arnolda Schwarzeneggera, ali to nije potvrđeno.

U Arnoldov kameo spremni smo povjerovatti jer je guverner Kalifornije spreman na bilo kakve ustupke svima koji svoj film, poput Sabira Khana, odluče snimiti u Kaliforniji, te će tako svojoj državi donijeti sve one poslove koje snimanje blockbuster-filma podrazumijeva.

Pogledajte trailer!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije