Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Počinje 'Nogometni izazov' s Ćirom Blaževićem

30.10.2008.
u 18:06

Trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević od nedjelje u 19.05 u reality showu Nogometni izazov na RTL televiziji pokušat će 22 amatera u šest tjedana pretvoriti u nogometne profesionalce.

– Bilo bi jako pretenciozno reći da ću od tih mladića napraviti profesionalce. To je proces u kojem se ne smiju napraviti greške i moj je zadatak dovesti ih u formu, naučiti taktici i nadam se da ću uspjeti da barem izdrže 90 minuta kako god – kaže Ćiro koji ima na raspolaganju šest tjedana da dečke koji su se prijavili za sudjelovanje u showu pripremi za utakmicu s NK Rijekom na Kantridi.

– Mislim da Ćiro baš neće na teren istrčati s najboljim sastavom, pa možda i imamo neke šanse – poručio je Ćiri trener Rijeke Robert Rubčić, na što mu je Ćiro odgovorio da si izbije iz glave kako će im zabiti 10 komada.

No, osim što će imati priliku dobro se oznojiti na terenu, okusit će i malo glamurozniju stranu života nogometaša, što uključuje izlaske na mondena mjesta po Zagrebu u društvu zgodnih djevojaka.

A kakav savjet može dati svojim momcima o odnosu prema sponzorušama, Ćiro kaže:

– Vi znate da sam ja Ćiro peder pa nisam vješt u tim odnosima sa sponzorušama i taj mi fenomen nije baš jasan, pa ne bi o njemu. U utakmici protiv Rijeke istrčat će 15 kandidata koji u šest tjedana izdrže Ćirinu “torturu”.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije