Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COHEN - BORAT - BRUNO

Planetarnu popularnost filma "Borat" Cohen će ponoviti novim filmom "Bruno" - prizori sa snimanja

19.11.2008.
u 15:22

Pojavom kazahstanskog reportera Borata u SAD-u i objavom filma "Borat: učenje o amerika kultura za boljitak veličanstveno država Kazahstan", Cohenu je posao snimanja otežan. Njegov drugi alter ego, Bruno sada ima teži zadatak neprimijećeno skupljati materijal za novi film. Kazahstan je oštro reagirao na Borata koji je šovinist, antisemitist, rasist i incestuozni predstavnik ove države, pa neupućenoj "prosječnoj" publici na pogrešan način predstavlja Kazahstan.

Lik austrijskog supermodela i modnog prezentera Brune, kojeg Cohen opisuje kao "seksualno neodređenog", najčešće napada modne gurue, zvijezde showbiza, stiliste, patriote, zadrte rasiste, "prave" Amerikance i homofobe. Osnovni pristup sličan je Boratovu - biti glup i postavljati "pogrešna" pitanja poput onog pripitom pripadniku skinheadsa - "ima li pripadnika skinsa koji nisu gay?

Isječci iz Bruninih dosadašnjih nastupa

Uz jako osiguarnje Bruno se donedavno pokazao neuhvatljivim, ali popularnost, upornost i Youtube učinili su svoje - viđen je i snimljen u Milanu, na pariškom Tjednu mode, u Kanzasu, a nedavno i na prosvjedu protiv istospolnih brakova u Los Angelesu. O Bruninim kretanjima, susretima i pitanjima čitajte ovdje.

Izdvajamo pitanja upućena Ghassamu Khalibu, bivšem pripadniku Mosada:
- Koja je veza Hamasa i humusa, kada će Židovi vratiti piramide, zašto se ne možete složiti s hinduima - upitao je. I ostao živ.
- Vaš sukob nije tako velik. Veći je između Jennifer Aniston i Angeline Jolie.

Bruno uhvaćen na snimanju filma - od Milana do prosvjeda u Los Angelesu

Najavljuje se i pojavljivanje Arnolda Schwarzeneggera i Bena Aflecka - koji je nakon intervjua rekao da je taj novinar idiot. U nadi da Austrija ipak neće zatvoriti granice ekipi filma "Bruno", čekamo ljeto iduće godine i "vrebamo" ludog komičara i dalje!


Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen rodio se u Stainesu, gradiću zapadno od Londona. Sin je Britanca Geralda, vlasnika trgovine muškom odjećom, i Danielle, Iranke podrijetlom iz Izraela. Pohađao je privatnu školu Haberdashers Aske's School u Elstreeju nakon koje je upisao studij povijesti na Christ's Collegeu u Cambridgeu. Diplomirao je s tezom o židovskom utjecaju u američkom pokretu za civilna prava s posebnim naglaskom na rasistička ubojstva crnačkog vođe Jamesa Chaneyja i dvojice mladih Židova, pripadnika pokreta "Ljeto slobode" Andrewa Goodmana i Michaela Schwernera. "DA Ali G Show" pojavio se kao serija 2000. godine, a već iduće godine Cohen je dobio BAFTU za najbolji komični serijal. U sklopu svjega showa Ali je šokirao stotine uglednih osoba ili slučajnih prolaznika i prosvjednika. Neki su od njih Gore Vidal, Donald Trump, Mohamed al Fayed, Noam Chomsky i bivši sekretar UN-a Boutros Boutros -Ghali, kojem se Ali G obraćao s "Boutros Boutros Boutros Boutros-Ghali". U jednom od najgledanijih trenutaka televizijske povijesti ugostio je i poprilično "pogostio" Davida i Victoriju Beckham. Nakon velikog hit-filma "Borat", u ljeto iduće godine planira premijeru filma "Bruno".

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije