Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO “NEBO” IM JE GRANICA

Mozartine rasprodale tri božićna koncerta u Lisinskom uz novi singl ft. Davor Gobac u radijskom eteru

Mozartine
PR FOTO
01.12.2015.
u 12:09

Pjevački studio Mozartine i ove sezone radi punom parom. Njihov pjevački studio proširio se na čak osam pjevačkih zborova od kojih je jedan zbor za djecu predškolske dobi, jedan djevojački zbor te čak šest dječjih zborova na šest lokacija u gradu slijedećih naziva: Mozartine, Papandopuline, Schubertine, Bachovine, Vivaldine i Chopinine.

Djevojački zbor Mozartine nastavlja sa svojim radom i u pop-rock žanru, osim onog klasičarskog koji je temelj cijelog ovog pjevačkog studija. Tako su članice zbora nakon odličnih suradnji sa Damirom Urbanom na pjesmi Glas jeka, Nenom Belanom na pjesmi Rijeka snova, Ivanom Dečakom iz grupe Vatra na pjesmi Bilo je dobro dok je trajalo, te obrade Gibonnijeve pjesme Vrata do nas, snimile i obradu pjesme Nebo Psihomodopopa sa frontmanom grupe Davorom Gopcem. Napokon malo “žešći” zvuk prekrasnih glasova zagrebačkih Mozartina, nakon premijere u Music pubu Zlatka Turkalja, moći ćete čuti na radijskim postajama diljem Lijepe naše.

Odlične Mozartine, nakon što su proteklih godina proputovale dobar dio Europe i svijeta (Bruxelles, London, Stockholm, Varšava, Budimpešta, Ancona, Beč, Graz, Pariz, New York i dr.), ovih se dana pripremaju za koncerte Pishomodo Popa u Gavelli, gdje će nastupiti kao gošće, za božićni koncert u Župnoj crkvi u Petrinji 20.12., te tri koncerta u zagrebačkom Lisinskom 27.12. i 28.12. za koje su ulaznice rasprodane u samo 10 dana od puštanja u prodaju, ali i za nadolazeće turneje u slijedećoj 2016.godini. Naime, početkom veljače Mozartine ponovno putuju u SAD gdje će nastupiti u više gradova, a nakon toga slijedi i nekoliko europskih gostovanja.

Pratite ovaj naš djevojački zbor na njihovoj web stranici www.mozartine.hr te na YouTube kanalu i Facebooku. 

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije