Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Izvučeni dobitnici ulaznica za Walt Disneyevu "Vrlo zapetljanu priču"

Ženska rukometna reprezentacija
Pixsell
PR
Autor
PR članak
30.12.2010.
u 21:34

"Vrlo zapetljana priča" se otvara 13.1.2011. u 3D-u. Pjevne dionice Zlatokose izvodi Franka Batelic.

Walt Disney predstavlja Vrlo zapetljanu priču, najurnebesniju priču ikada ispričanu. Kad se najtraženiji – i najšarmantniji – bandit cijeloga kraljevstva Flin Fakin (glas Zoran Pribičević, vokal Domagoj Pavin) skloni u tajanstvenu kulu, u njoj ga zatoči Zlatokosa (glas Mirela Videk, vokal Franka Batelić), lijepa i živahna stanovnica kule s magičnom zlatnom kosom dugom preko 20 metara! Zlatokosa, koja traži način da pobjegne iz kule u kojoj je bila zatvorena godinama, sklapa pakt s privlačnim lopovom pa se neobičan par upušta u avanturu prepunu nevjerojatne akcije potpomognuti Flinovim konjem Maximusom, zaštitnički nastrojenim kameleonom Pascalom i bandom razbojnika.

Ostalim likovima glasove su posudili renomirani hrvatski glumci poput Ivane Bakarić, Slavka Jurage, Aleksandra Cvjetkovića, Dražena Bratulića, Roberta Ugrine, Mladena Vassaryja i Zvonimira Zoričića.

Vrlo zapetljana priča prepuna je veselih likova, ali je istovremeno i nabijena akcijom i emocijama”, komentira John Lasseter, kreativni direktor Walt Disney and Pixar Animation Studiosa. “Željeli smo stvoriti jedinstveni svijet, priču koja će prizvati onaj bogati dramatski osjećaj koji je Disneyjev zaštitni znak, no istovremeno biti nova i duhovita i ponuditi gledateljima nešto što dosada nisu vidjeli u računalnoj animaciji. Filmaši su stvorili svijet temeljen na baštini Disneyja, no on nas prenosi u potpuno novu dimenziju.“

Vecernji.hr daruje

Dobitnici, svaki po dvije ulaznice:

Lavinija Stipetić

Adela Jelenc

Saša Kolarić 

Ivana Omazić 

Željka Gromila

Čestitamo sretnim dobitnicima!

Ulaznice se ne preuzimaju. Dobitnici se nalaze na popisu kina Movieplex Zagreb za sve projekcije filma Vrlo zapetljana priča do 26.1. 2011.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?