Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krleža u HNK

Alma Prica kao barunica Castelli u "Gospodi Glembajevima" u HNK

alma prica kao barunica castelli
arhiv vl
26.04.2011.
u 13:27

HNK u Zagrebu za 6. svibnja najavljuje premijeru drame Miroslava Krleže "Gospoda Glembajevi" u režiji Vite Taufera. U glavnim su ulogama Milan Pleština, Alma Prica i Ljubomir Kerekeš.

U Hrvatskome narodnom kazalištu u Zagrebu 6. svibnja premijera je “Gospode Glembajevih” Miroslava Krleže u režiji gosta iz Slovenije Vite Taufera. Leone je Milan Pleština, barunica Castelli Alma Prica, a Ignjat Ljubomir Kerekeš.

U glumačkoj su ekipi Olga Pakalović, Zvonimir Zoričić, Bojan Navojec, Žarko Potočnjak, Goran Grgić, Marin Stević i Andrej Dojkić. Scenograf je Ivo Knezović, kostimografi Leo Kulaš i Marita Ćopo, a oblikovatelj svjetla Pascal Merat.

Ključne riječi

Komentara 2

DE
detour
15:33 26.04.2011.

koju god ulogu igrala, ona je bas uvijek ista jer nema nikakav glumacki raspon.

OB
-obrisani-
15:42 26.04.2011.

Zelim vam uspjeh,....i nadam se dobroj posjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije