Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIGURALI 5. MJESTO

Grčka svladala Letoniju iako je bila na 17 koševa zaostatka, Talijani bolji od Čeha

Grčka
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
17.09.2015.
u 19:24

Letonija je u Lillu sredinom treće četvrtine imala čak 17 koševa prednosti (56:39), no Grci su se na krilima Spanoulisa uspjeli vratiti

Košarkaši Grčke osigurali su peto mjesto na Eurobasketu. Grci su u razigravanju od petog do osmog mjesta u Lilleu svladali Letoniju 97:90 i tako izborili kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Brazilu iduće godine.

Letonija je u Lillu sredinom treće četvrtine imala čak 17 koševa prednosti (56:39), no Grci su se na krilima Spanoulisa uspjeli vratiti. Početkom zadnje dionice su poveli (62:61) i onda samo povećavali prednost. Najraspoloženiji kod Grčke bio je Bourousis, dok je na drugoj strani Janicenoks ubacio dva više.

Kvalifikacijski turnir za OI osigurala je i Italija koja je svladala Češku sa 85:70. za Italiju je Bargnani postigao 21 koš, dok je u češkoj reprezentaciji Vesely postigao 26.

>> Perasović nije bio svjestan karaktera nekih igrača

Komentara 2

VE
verrmaj
21:28 18.09.2015.

Napisite nam na kojem su mjestu nasi usranci , posto smo poslije pobjede nad slovenijom vec osigurali zlato , neka ih bude sram i u buducnosti neka se malo manje dice !!

Avatar white socks
white socks
21:01 17.09.2015.

Letonija?!?!?!?!?!?!?!?!?! Novinar marko uspostavlja novi standard hrvatskog jezika. Kukurikci i isušivači močvare će biti oduševljeni. Marku se smiješi sjajna politička budućnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije