Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petar Skansi:

Perasović nije bio svjestan karaktera nekih igrača

Velimir Perasović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
17.09.2015.
u 14:30

Ne slažem se s time da igrač odlučuje hoće li ostati u momčadi ili ne kao što je on dozvolio Tomasu, kaže Skansi.

Petar Skansi, izbornik iz Barcelone 1992., o svom bivšem igraču Perasoviću kao klupskom treneru ima dobro mišljenje, ali mu kao izborniku zamjera sljedeće:

- Peras je otvoreno i fer priznao da je glavni krivac, no to nama ništa ne znači. Ne slažem se s time da igrač odlučuje hoće li ostati u momčadi ili ne kao što je on dozvolio Tomasu. Dakle, nije imao najsretniji izbor igrača kojima je pak puno toga dopuštao kao što je to nastup Bogdanovića s potresom mozga, a i forsirao je zvijezde koje to ne zaslužuju. Nije bio svjestan karaktera pojedinih igrača i nije koristio iskustvo svojih prethodnika.

>>Spahija: Stalno mijenjanje izbornika politika je ruleta

Komentara 6

Avatar Milimir
Milimir
18:11 17.09.2015.

21. (dvadeset i prvi) članak lamentiranja nad našom repkom nakon ispadanja sa Eura. Još nisam preprojao euforične članke kojima smo ispraćeni na prvenstvo!

ZW
zweistein
16:17 17.09.2015.

ovaj srednjoškolac je s kukočem u ekipi ( reprezentaciji ) bio 9. prodavač magle

ĆA
ćaćaća
10:31 18.09.2015.

perasu noga obvezno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije