Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOST

Božo Petrov: Bilo kakav pritisak na nas bio bi loš za HDZ ili SDP

Božo Petrov
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/5
10.11.2015.
u 14:45

Popisi reformi koji se pojavljuju u medijima apsolutno su netočni, kaže Petrov

– Medijski spinovi i pritisci na Most sve više jačaju, kalkulirajući kojoj ćemo se opciji prikloniti. U više smo navrata naglasili, a to sam potvrdio javnobilježničkom izjavom, da nema koalicije ni sa SDP-om, ni s HDZ-om. Svi su naši zastupnici u tome jedinstveni, a nakon sastanaka i konzultacija koje u Mostu imamo danas i sutra, izaći ćemo pred javnost s našim prijedlogom te otvoriti pregovore o suradnji (nikako koaliciji) i sa SDP-om i s HDZ-om – rekao je danas čelnik Božo Petrov u priopćenju.

Dodao je da su popisi reformi koji se pojavljuju u medijima kao i medijske spekulacije o navodnim ministarskim mjestima koje su tražili "apsolutno netočne". 

– Nas fotelje i pozicije ne zanimaju i one nisu naš motiv za bavljenje politikom. Isto tako, netočne su informacije o navodnim pritiscima kojima sam ja osobno izložen kako bih se priklonio jednoj ili drugoj opciji. U HDZ-u i SDP-u već su jako dobro provjerili i utvrdili s kim imaju posla, tako da znaju da bi im bilo kakav pritisak mogao biti kontraproduktivan – rekao je Petrov.

>> Ni Milanović ni Karamarko neće cjepkati Most

>> Za kakve se reforme zalaže MOST: Porez na nekretnine, zdravstvo privatnicima...

Komentara 61

DU
Deleted user
16:31 10.11.2015.

Prošao je treći dan od izbora i jedino je jasno da ništa nije jasno.Kako je krenulo do drugog tjedna nitko više Most neće shvaćat ozbiljno i moć će se krenut u formiranje vlade bez Mosta čija god ona bila. Dok oni shvate da li bi piškili ili kakili proć će pola mandata.

KA
kajinx
17:10 10.11.2015.

Božo Petrov: Daj nam točne popise reformi. Zašto se mora nagađati koje su reforme.

Avatar samo Istina
samo Istina
16:05 10.11.2015.

Božo prvenstveno traži od svih njih da počnu poštivati život od početka/začeća do kraja. Bez tih temeljnih vrijednosti, sve drugo srušit će se kao kula u pijesku. Imate jedinstvenu priliku i odgovornost pred Stvoriteljem da napravite velike stvari na svim poljima života ovog malog, još uvijek bogobojaznog naroda. Nije lako, al bez žrtve ništa se veliko ne postiže. Stići će plaća na kraju puta, vjerujte Božo. Ime koje nosite, obvezuje Vas! Ne hodajte utabanim stazama. Bog Vas blagoslovio Memento mori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije