Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv prosvjeda

Zoran Erceg: Čak se i heroji rata koji su činili hrabra djela boje za sebe i svoje obitelji

Erceg
Foto: N1 screenshot
25.02.2015.
u 09:09

– Već sam dugo ogorčen svojim položajem u društvu, diskriminacijom koju trpim i naprosto sam odlučio reagirati kao i 1991. godine. Ako ne zbog sebe, onda zbog mojih poginulih prijatelja. Ovo je najgori oblik obezvređivanja Domovinskog rata i poginulih branitelja – rekao je Erceg.

U emisiji Novi dan na N1 gostovao je hrvatski branitelj i ratni vojni invalid Zoran Erceg koji je govorio o razlozima neslaganja i protestu protiv onih branitelja koji već četiri mjeseca prosvjeduju ispred ministarstva u Savskoj.

– Već sam dugo ogorčen svojim položajem u društvu, diskriminacijom koju trpim i naprosto sam odlučio reagirati kao i 1991. godine. Ako ne zbog sebe, onda zbog mojih poginulih prijatelja. Ovo je najgori oblik obezvređivanja Domovinskog rata i poginulih branitelja – rekao je Erceg.

Istaknuo je da je bio u šatoru i da mu ''nitko nije mogao objasniti iz kojih su točno razloga ispred Ministarstva''. Komentirao je jučerašnje izjave Josipa Klemma i Đure Glogoškog da skup u Savskoj nikome ne prijeti i da nema govora mržnje.

– Javilo mi se jako puno ljudi, civila i branitelja. Primijetio sam nešto grozno – 25 godina nakon rata mi imamo strah u društvu, čak se i heroji rata koji su činili hrabra djela boje za sebe i svoje obitelji. Ovo nije država za koju smo se borili. Ovo nasilno skidanje vlasti je jednostavno neprihvatljivo – rekao je Erceg za N1

>> Branitelj Poljak protiv prosvjeda: Gdje je dostojanstvo onih koji su podigli tabor na Savskoj

Ključne riječi

Komentara 84

DU
Deleted user
09:33 25.02.2015.

Bivši urednik u Feralu, dakle najviše domoljubna redakcija na svitu i okolici - vodi glavnu riječ danas u harangi protiv branitelja. Pametnom dosta! Ranjen u uniformi Armije BiH, koja je ratovala i protiv HVO - malo "daje" na slučaj Komšića, koji je čak ranjen u istoj toj uniformi od gelera s hrv. strane (HVO).

Avatar Žune
Žune
09:29 25.02.2015.

I jadnom pesu je neugodno kakav mu je gazda.

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
09:21 25.02.2015.

...heroji rata se ne boje za sebe i svoju sigurnost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije