Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritizirao Vladu

Tomislav Karamarko: Počela je borba za egzistenciju naroda

Tomislav Karamarko
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
09.07.2015.
u 23:34

- Narod je na našoj strani! Vratio se Hrvatskoj demokratskoj zajednici - kazao je na klauzuri HDZ-a u Vrgorcu predsjednik stranke Tomislav Karamarko

- Narod je na našoj strani! Vratio se Hrvatskoj demokratskoj zajednici - kazao je na klauzuri HDZ-a u Vrgorcu predsjednik stranke Tomislav Karamarko.

Istaknuo je da je rezultat rada Vlade Zorana Milanovića "čak 100.000 iseljenih, 330.000 blokiranih i rast gospodarstva od nula posto". - Izmišljaju podatke! Ne znaju niti koliki je deficit. Milanoviću  je svejedno, 12 ili 18 milijardi kuna. Čude se zašto pričamo o gospodarstvu. Zato što je počela borba za egzistenciju naroda - kazao je Karamarko te dodao da su rezultati rada ove Vlade "pogubni za egzistenciju i budućnost hrvatskog naroda".

"Zadužili su državu za 100 milijardi kuna"

Nastavio je kritizirati aktualnu vlast konstatacijom da je u njezinu mandatu izgubljeno 200 tisuća radnih mjesta i da Hrvatska prvi put ima manje od 1,3 milijuna zaposlenih. - Zadužili su državu za 100 milijardi kuna - zaokružio je Karamarko crnu sliku Hrvatske.

Kao i na dvije prethodne klauzure, predsjednik HDZ-a je kazao da je njegova stranka pripremila čitav niz poticajnih mjera i razvojno-investicijski katalog sa 50 projekata. - Najvažniji od njih su, primjerice, proizvodnja hrane, navodnjavanje i odvodnja - otkrio je Karamarko.

>>Tomislav Karamarko: SDP-u je država fetiš, HDZ će je obraniti od nerada!

>>Karamarko žestoko po Vladi: Vlast nije zavaravanje naroda

Komentara 125

DE
derin
23:57 09.07.2015.

Valjda ce sad konacno hdz ubaciti u visu brzinu, jer ovi nas unistose, savjet karamarku guraj uza sposobne i odmakni nam stranku likova kao mamic, samo stetu zbog njih trpimo!

UI
Uvijek_iskreno
00:11 10.07.2015.

Kukuriku vlada je najgora vlada ikad!

MI
MileKubura
23:45 09.07.2015.

Tako je buduci premijeru Sto milijarda nas zadužili 200 tisuca Bacili ba ulicu Ostavka je najbolje sto moze uciniti ova lopovska vlast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije