Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na terasi

Milanović nakon obilaska brodogradilišta sjeo na kavu i cigaretu

Milanović i Grčić sjeli na kavu nakon obilaska Uljanika
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/4
12.07.2014.
u 14:14

Premijer Milanović se nakon obilaska Uljanika opustio uz kavu i cigaretu

Nakon obilaska brodogradilišta Uljanik, na ljetnoj terasi Doma Hrvatskih branitelja u Puli premijer Zoran Milanović uz kavu je zapalio cigaretu.

Premijer Milanović do sada nije bio kronični pušač, poznato je da povremeno nakon ručka zapali cigaru ili se povremeno "ogrebe" za cigaretu ako je s pušačem u društvu. Danas je prvi put da je Milanović zapalio cigaretu pred kamerama, a njegova otvorenost u društvu s cigaretom ne mora nužno značiti da se propušio zbog stresa na premijerskoj funkciji.

Ipak mu supruga Sanja Musić Milanović vodi Službu za promicanje zdravlja u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo i promiče zdravu prehranu u školama, a priznala je i da u njihovom domu ne dozvoljava nezdrave namirnice.

>> 'Znatiželju pojedinih članova odbora da kopaju po podacima gledam i ja sa znatiželjom'

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Komentara 31

VE
verrmaj
14:51 12.07.2014.

Pase mu to ko piletu sisa!!

PI
prava istina
14:26 12.07.2014.

znate kak mu stoji cigareta? U narodu se to kaže ko krmaći sedlo. Pa zaista nije po ničemu primjer jer ga i djeca gledaju i izdurio se s tim čikom ko napuhani balavac.

IV
ivgreif
14:42 12.07.2014.

Milanović je u svojoj premijerskoj fotelji bez briga i uživa. Ima sluge u policiji i DORH-u koji štite njega i brata Krešimira od prisluškivanja i nadzora. Svoju partijsku fotelju čvrsto kontrolira, svaku unutar partijsku prijetnju je uništio, a siguran je još u premijerskoj fotelji godinu i pol. Nadam se da će nesposobna ljenčina Milanović itekako biti znatželjan kada spuši premijersku fotelju da li ga se nadzire skupa s svojim slugama u policiji,DORH-u i partiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije