Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvaja makedoniju

Zlatne štikle nikad joj nisu bolje pristajale

jelena rozga
Foto: PR
1/6
26.03.2014.
u 10:13

Kao posebna gošća u finalu makedonskog spektakla "Ples sa zvijezdama", Rozga je u dvije kombinacije ponovno oduševila svojim izgledom

Nakon što je prošlog tjedna imala premijeru svog posljednjeg hita "Okus mentola", Jelena Rozga sinoć je nastupila u Makedoniji.

Kao posebna gošća u finalu makedonskog spektakla "Ples sa zvijezdama", Rozga je u dvije kombinacije ponovno oduševila svojim izgledom.

U dugoj izazovnoj haljini dizajnerice Diane Viljevac otpjevala je pjesmu "Cirkus", dok je strastvenim nastupom u bijeloj haljini modnog studia VAIN i zlatnim štiklama sve očarala.

>>Jelena Rozga uzima pauzu: Voljela bih imati dijete

Foto: PR

Komentara 6

ĆA
ćaćaća
10:33 26.03.2014.

pizza bez kobasice nije pizza..gljivica ne fali...

Avatar billybull
billybull
14:23 26.03.2014.

podcetrtek, makedonija...zaista zvjezdani put zvijezde balkanske estrade....

Avatar evgenij
evgenij
10:26 26.03.2014.

...Zlatne štikle joj nikad nisu bolje pristajale-Jelena Rozga pokazala seksi dekolte-Jelena Rozga uzima pauzu: Voljela bih imati dijete....nema vise?????!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije