Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila obožavatelje

Jelena Rozga uzima pauzu: Voljela bih imati dijete

jelena rozga
Foto: Promo
1/3
20.03.2014.
u 15:52

Jelena Rozga gostovala je kod Dalibora Petka na Narodnom radiju gdje je otkrila planove za budućnost

Jelena Rozga najavila je kako će nakon skorašnje turneje uzeti pauzu jer bi voljela imati dijete.

- Na jesen krećem na turneju. Ne znam još hoću li početi ili završiti sa Splitom, ipak je to moj grad. A nakon toga ću na malu pauzu. Voljela bih tada imati dijete - rekla je odlučno Jelena u showu Dalibora Petka, istaknuvši da je njena majka zbog te odluke najsretnija na svijetu.

Rozga je na Narodnom radiju promovirala svoj novi videospot "Okus mentola" u kojem ima sličnosti s novim videospotom slavne Kylie Minogue, no Jelenin je spot izašao nekoliko dana ranije.

- Kylie Minogue je stvarno izvrsna! Mislim da ja ipak malo bolje dižem tu nogu, uostalom ona je niža pa samim time ima i kraće noge od mene, ali zato sigurno nema tako krive noge kao ja - kaže Rozga.

>>Nikad seksepilnija: Jelena Rozga objavila novi spot!

Komentara 1

Avatar Bojko
Bojko
17:01 20.03.2014.

Jelena havi mi se na e-mail, riješiti ćemo to pitanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije