Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Čakovcu

Zdravko Čolić zatvara hrvatski dio turneje 'Vatra i barut'

Zdravko Čolić
Foto: Vedran Metelko
1/4
28.10.2015.
u 13:00

Nakon rasprodanih Arena u Zagrebu i Splitu, Zdravko Čolić je još jednom dokazao da je kralj zabavne glazbene scene.

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, tako će 28.11.2015. u sklopu turneje "Vatra i barut" na kojoj ga je gledalo i slušalo gotovo 400 000 ljudi, gostovati u čakovečkoj dvorani GOC-a.

Turneja "Vatra i barut" jedna je od njegovih najvećih turneja, ukupnog trajanja od čak 22 mjeseca, na kojoj je Zdravko Čolić posjetio 40-ak gradova. 

Publika koja ga vjerno prati na njegovim nastupima različitih je godišta, što posebno raduje legendarnog pjevača, a time samo potvrđuju da njegove pjesme dopiru do svih generacija.

Koncert u Čakovcu posljednja prilika u Hrvatskoj u sklopu turneje 'Vatra i barut' ! Dosadašnji rasprodani koncerti najbolja su pozivnica za čakovečki spektakl.

Ulaznice u pretprodaji:

Varaždin: Rock art caffe, Barfly; Ivanec: Kavana Ivana; Novi Marof: Caffe bar Inn; Ludbreg: Peoples bar; Čakovec: Caffe bar Arcus, Paladin; Prelog: City bar; Mursko Središće: Pizzeria Vuri; Palovec: Domino bar; Koprivnica: Šareni dućan. Kiosci Tiska. Sustav Eventim.

>>Osam razloga zašto možete biti sigurni da Čolu i Split u Spaladiumu očekuje - spektakl!

>>Spaladium Arena je spremna za Čolu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije