Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio se kući

Marko Grubnić: Ne volim dečke u štiklama

marko grubnić
Foto: Facebook
1/5
05.02.2014.
u 09:32

Marko Grubnić, nekad poznatiji kao Modni mačak, vratio se u Zagreb nakon osam mjeseci izbivanja koje je proveo u Londonu...

Marko Grubnić, nekad poznatiji kao Modni mačak, vratio se u Zagreb nakon osam mjeseci izbivanja koje je proveo u Londonu. Za Story je otkrio razloge svog povratka u domovinu. – Nema ondje mirisa kave, mamina ručka, zvukova iz susjedstva na koje ste naviknuli i onda vam nakon nekog vremena srce počinje govoriti da vam tu nije mjesto, rekao je Grubnić.

Otkrio je i da je zaljubljen. – Ljubav pokreće svijet, pa tako i mene. Volim biti zaljubljen. Postoji netko prema kome gajim posebne osjećaje, kome sam naklonjen. Bilo je tu slomljenih srca, i mojeg i tuđih, komentirao je stilist svoju ljubavnu situaciju.

Izgledu ne pridaje toliko pažnje kao kada je bio Mačak te se odrekao svih skupih modnih dodataka. U svom ormaru ne posjeduje nijedne štikle, iako je prvi Hrvat koji ih je obuo. – Privatno ne volim dečke u štiklama, zaključio je.

>>Severina, Marko Grubnić i Maja Šuput uživaju na snijegu

Komentara 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
09:45 05.02.2014.

To je to. Sjećam se članka u VL kad je Grubnić odlazio u London pa prije toga kad se zadnji put vratio iz Londona, a prije toga i kad je prvi put išao u London... Molim da nas i daljelje obavještavate svaki put kad ode. Mi to moramo znati.

Avatar adriaticregion
adriaticregion
10:06 05.02.2014.

Triba uvesti obvezno služenje vojnog roka od 1 god inače još malo pa će muškarci početi rađati djecu. Od tih 12 mjeseci uveo bih 2 mjeseca obvezno služenje obuke u Delnicama! Zaista, ne zezam se .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije