Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
one su na redu?

Minea i Ana Rucner zablistale u haljinama za vjenčanje

Wedding weekend
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
09.11.2014.
u 13:26

Prihod od ulaznica namijenjen je humanitarnoj udruzi 'Fra Mladen Hrkać', koja skrbi o bolesnima i njihovim obiteljima a koji dolaze na liječenje u Zagreb.

U sklopu Wedding Weekenda koji se jučer i danas, 8. i 9. studenoga održava u Garden Mallu, održana je atraktivna humanitarna modna revija, koju su nosile poznate osobe iz javnog života. Prihod od ulaznica namijenjen je humanitarnoj udruzi 'Fra Mladen Hrkać', koja  skrbi o bolesnima i njihovim obiteljima a koji dolaze na liječenje u Zagreb.

Svoje veliko srce i humanost pokazale su poznate dame iz kulturnog, glazbenog i novinarskog svijeta te nakratko zakoračile u svijet manekenki. Program je vodila Ines Preindl a u vjenčanim haljinama brenda The One prošetale su Doris Pinčić Rogoznica, Jelena Katarina Kapa i bivša miss Hrvatske Anica Kovač, svečane haljine KRIE DESIGN  nosile su ambasadorice tog iznimno ženstvenog brenda: Ivana Šundov, Ivana Marić i Ana Miščević.

U maštovitim haljinama poznatog hrvatskog dizajnerskog dvojca ELFS zasjale su Ana Rucner i Minea. Monika Mamić je zablistala u svečanoj haljini  Kontese Nere, a Tončica Čeljuska i Rajana Radosavljev nosile su najnoviju kolekciju ekskluzivne obuće i odjeće brenda Aledona.  

Uz kupnju ulaznica za modnu reviju, posjetitelji sajma pomagali su Udruzi i kupnjom unikatnih narukvica by OZ, koje je posebno za ovu prigodu dizajnirala Ozana Alpeza.  Koliko su narukvice bile iznimno popularne među ženskom publikom svjedoči činjenica da su rasprodane u samo nekoliko sati.

Ovaj humanitarni modni događaj održao se u sklopu jedinstvenog dvodnevnog sajma vjenčanja, koji je već u subotu posjetilo više od 25 000 ljudi.  Više od pedeset izlagača još danas predstavlja  najnovije kolekcije vjenčanica, vjenčanog prstenja, cvjetnih dekoracija i drugih detalja potrebnih za organizaciju vjenčanja.

Svadbeni vikend i danas u Garden Mallu nudi uistinu raznovrstan program, uz dnevne modne revije, zabavni program i nagradna natjecanja  „Budi mladenka“  odabrat ćemo i  „Naj par“ koji će biti nagrađeni brojnim nagradama.

>> Uskoro Wedding Weekend u Garden Mallu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije