Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvuk Hrvatske

Evo dokaza da je Colonia popularna u Kini!

colonia
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/2
11.11.2013.
u 19:12

Dok se šetao šangajskim ulicama, jedan je YouTube-korisnik snimio Kineza kako na ulici spava uz zvukove iz Hrvatske

Colonia je zasigurno naša najpopularnija dance grupa koja se proslavila i u inozemstvu, no čini se da njihova slava nije bila kratkog vijeka. Tijekom 2000-ih Colonia je popularnost stekla u Češkoj, Slovačkoj, ali i u dalekoj Aziji.

Nedavno se pojavio i video koji pokazuje kako se Indira i dečki i dalje rado slušaju u Kini.

– Jednog dana šetam Šangajem i čujem poznate taktove pa zastanem da malo bolje poslušam, a kad ono trešti pjesma "Takvi kao ti" od Colonije. Kinez spava uz zvukove iz Hrvatske – napisao je YouTube-korisnik ikswonedalm, koji je video i snimio.

Dodao je da je Colonia i inače popularna i u Kini te se može pronaći na popularnim karaoke-mjestima. Pjesma "Takvi kao ti" s njihova je četvrtog albuma "Milijun milja od nigdje" objavljenog 2001. godine.

Colonia je srca inozemnih obožavatelja stekla hitovima "A little bit of uh la la", odnosno engleskom verzijom pjesme "Za tvoje snene oči", koja je objavljena u 36 zemalja svijeta, dok su u Koreji objavljeni hitovi "Ti da bu di bu da" i "Deja vu", koji je bio 2001. prvi na azijskim top-ljestvicama, a potom ga je obradila japanska grupa Kinki Kids pod nazivom Jonetsu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije