Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaci Maestra

Vrhovni sud: Oslobođeni su Matanović i Peša

'15. 05. 2009.,  Zagreb, Hrvatska -  Zupanijski sud, Veliki Maestro - Zupanijski sud u Zagrebu proglasio je bivseg potpredsjednika HFP-a Josipa Matanovica krivim za primanje i davanje mita, zlouporabe
'Sanjin Strukic/24sata'
25.01.2012.
u 18:39

Josipa Matanovića i Roberta Pešu teretili su za davanje, odnosno primanje mita

ZAGREB – Vrhovni sud potvrdio je oslobađajuću presudu Josipu Matanoviću i Robertu Peši, koji su se teretili za davanje, odnosno primanje mita.

Riječ je o ostacima iz afere Maestro, a oslobađajuću presudu u rujnu 2011. donijelo je vijeće zagrebačkoga Županijskog suda pod presjedanjem sutkinje Ivane Kršul.

Komentara 4

KU
kukuriku
18:58 25.01.2012.

..izgleda da smo svi koji -virujemo skrivenim-snimkama ,di se vidi i cúje-koruptivno dogovaranje , a prikaze se na Tv -.... mozda blesavi ??

CH
chemica
20:01 25.01.2012.

Ispada kako je zločinačka HDZ-ovska vlast sama fabricirala nepostojeće korupcijske skandale kako bi uvjerila EU da je ozbiljno krenula u obračun s korupcijom. Druga je mogućnost da su likovi zbilja krali, a da ih sada sudstvo oslobađa jer se radilo o dogovoru samo kako bi EU popušila priču. Prilično nevjerojatan scenarij, ali u lijepoj njihovoj je sve moguće. Kako god bilo, ulazak u EU prerasta u pravu farsu. Može li Evropa biti uistinu toliko naivna? Što će nam uopće takva, kao da je maloumna pa je balkanski kriminalci varaju?

TA
tatamlata
09:45 26.01.2012.

Pa nece u mito ubrojavat \"ono za kavu\"- tricavih 50 000 Eura. Fali nam ZORRO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije