Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSTITUCIJA

Muškarac i žena iz Zadra osumnjičeni zbog podvođenja Čehinje

prostitutka
Foto: ilustracija
14.08.2014.
u 09:12

Sumnja se da su u 12 navrata organizirali pružanje seksualnih usluga različitim muškarcima

Muškarac i žena iz Zadra sumnjiče se da su podvodili 47-godišnju državljanku Češke, izvijestila je PU zadarska.

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom i 43-godišnjakinjom iz Zadra koje se sumnjiči da su podvodili 47-godišnju češku državljanku. Sumnja se da su u proteklih tjedan dana, na području Zadra, u 12 navrata organizirali pružanje seksualnih usluga 47-godišnjakinje različitim muškarcima i pri tom ostvarili imovinsku korist od nekoliko tisuća kuna.

Protiv 47-godišnjakinje se podnosi optužni prijedlog zbog odavanja prostituciji, a 53-godišnjak i 43-godišnjakinja su uz kaznenu prijavu zbog prostitucije privedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

>> Talentirana rumunjska gimnastičarka postala elitna prostitutka

>> 'Dolijala' 55-godišnjakinja osumnjičena za organizaciju prostitucije

Komentara 4

ZA
zahira45
09:25 14.08.2014.

Ahhh...dajte legalizirajte više to da nemoram čitati ovakve gluposti!

MX
Mister X
11:42 14.08.2014.

Sumnja se da su u 12 navrata organizirali pružanje seksualnih usluga različitim muškarcima; dokazati se naravno nemože .. Ali tko te pita za dokaz; dosta je da se kaže ja ja mi smo puno krali i sve smo Ivi dalili i to je dokaz ! Daj Ivinih 5 miliona eura nezakonitih dobit češ sutra ako hočeš ali zaista nečeš nikada !

BA
bajo2
13:05 14.08.2014.

jel i "usluzna djelatnica"stanovala sa njima u garazi ,dok se iznajmljuje stan turistima preko ljeta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije