Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kod Makarske se zapalio autobus sa 15-ak putnika

pozar, vatrogasci
Hrvoje Jelavić
05.12.2009.
u 16:24

Vozač i kondukter aparatima su pokušali ugasiti vatru no zbog bure vozilo se pretvorilo u još veću buktinju. Policija obavlja očevid kako bi utvrdili uzrok požara.

Autobus tvrtke "Promet" iz Makarske zapalio se danas oko 13 sati na Jadranskoj magistrali kraj prijevoja Dubci. Putnici, njih 15-ak su napustili autobus prije nego se vatra sasvim raširila.

Čak su vozač i kondukter aparatima pokušali ugasiti vatru no zbog bure vozilo se pretvorilo u još veću buktinju.

Vatrogasci su došli i ugasili požar, a nitko do putnika nije ozlijeđen.

Policija obavlja očevid kako bi utvrdili uzrok požara, a promet se odvijao jednim kolničkim trakom.

Prije gotovo dvije godine na istoj dionici ceste izgorio je autobus u kojem su se vozili vaterpolisti splitskog Mornara. No ni tada nije bilo težih posljedica osim materijalne štete.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije