Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMMIR:

'Sanjam taj odlazak u Brazil, to bi bilo nešto najposebnije u mom životu'

Sammir
Igor Kralj/PIXSELL
27.05.2014.
u 21:00

- Puno sam napredovao fizički, zadovoljan sam u stanju u kojem se nalazim. Nikada nisam bio ovakav, to mi je plus da nastavim raditi na ovaj način - zaključio je Sammir.

Sammir, kažu oni koji ga bolje poznaju, izgleda sasvim drugačije nego za dana u Dinamu. Oduševljen je što se nalazi na pripremama reprezentacije.

- Čast mi je što sam tu - kaže Brazilac s hrvatskom putovnicom.

To što je u Bad Tatzmannsdorfu ne znači da će biti u Brazilu. Ali, šanse mu rastu iz dana u dan, posebno otkako je otpao Niko Kranjčar.

- Borim se za mjesto među 23 igrača. Budem li među putnicama za Brazil bit će to nešto posebno za mene. Čitam da su mi šanse veće sada kada se ozlijedio Niko Kranjčar. Žalim zbog Nike, nije mi drago što se ozlijedio naš suigrač, važan igrač reprezentacije. Ako me izbornik odabere, tu sam, spreman pomoći - kazao je Sammir.

Za njega će to biti nešto posebno.

- Sanjam taj odlazak u Brazil, budem li na spisku bit će to nešto najposebnije u mom životu - kaže Sammir.

Iz Brazila stižu pozivi prijatelja, pitanje je samo jedno.

- Prijatelji iz Brazila me zovu, zanima ih stižem li. Oni će navijati za Hrvatsku, nego za koga će. Moraju - nasmijao se Sammir.

Tko zna, možda i dobije prigodu na velikoj sceni. Ono što je sigurno, o utakmici protiv Brazila intezivno razmišlja, odigrava je u mislima.

- Istrčati protiv Brazila, uh. Emocije rade, ne znam ni sam kako ću se ponašati. Najteže će biti prije utakmice, himna, ne znam kako ću se osjećati. A budem li u igri to će biti najlakši dio, tada razmišljam samo o utakmici. Gol protiv Brazila? Nekad razmišljam da bih slavio, nekad da ne bih. Ma, neka ga zabijem, lako ćemo onda o slavlju - kazao je Sammir.

Kaže da je u Getafeu pronašao sreću, čini se i mir.

- Imao sam sreću što sam našao klub ove zime, bilo mi je najvažnije otići iz Dinama i naći svoju sreću. Pronašao sam je u Getafeu. Dao sam sve od sebe, nisam želio da mi poslije bude žao. Nadao sam se Kovačevom pozivu, radio sam dodatno za to. Puno sam napredovao fizički, zadovoljan sam u stanju u kojem se nalazim. Nikada nisam bio ovakav, to mi je plus da nastavim raditi na ovaj način - zaključio je Sammir.

>> Kovačev moćni stroj: Osvajali od Španjolske do Rusije
>> Badelj nije trenirao zbog ozljede, Kovač kaže: Nadam se da nije ozbiljno!

Komentara 6

BO
bosutska
21:36 27.05.2014.

Ja mislim da bi Samir bio dobro rijesenjem a pogotovo dovesti dva Brazilca da igraju protiv Brazila

LI
Lisabon
07:48 28.05.2014.

E novinarcici,dali sad vidite kakvi ste jadni ljudi.Odjednom je Sammir super igrac,odlican covjek,u super formi,mora ici u Brazil i slicno.A dok je prije 3 mjeseca bio u Dinamu,bio je pijanac,bio je mamicev covjek,nije zasluzio poziv u reprezentaciju i slicno.U Getafeu je odigrao 1cjelu utakmicu i 3 puta po 20tak minuta i odmah je super pripremljen.A u Dinamu je igrao 2 lige prvaka,4 kupa uefa i bio 2 puta proglasen najboljim igracem lige.Ali bio je igrac Dinama a to automatski znaci mrznja svih novinara.Uostalom od 18 igraca Dinama u repki svi su novinarima OK jer su otisli iz Dinama osim Brozovica i Copa jer su oni jos tu.Ali nema brige,kad odu iz Dinama bit ce opet super i nitko nece pisati da nisu zavrijedili igrati.A vi procjeniti zasto je to tako.

Avatar hucika
hucika
22:48 27.05.2014.

sammire sretno, ti ćeš nam donijeti kantu u brazilu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije