Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMMIR:
Povratak na članak

'Sanjam taj odlazak u Brazil, to bi bilo nešto najposebnije u mom životu'

- Puno sam napredovao fizički, zadovoljan sam u stanju u kojem se nalazim. Nikada nisam bio ovakav, to mi je plus da nastavim raditi na ovaj način - zaključio je Sammir.

Komentari 6

BO
bosutska
21:36 27.05.2014.

Ja mislim da bi Samir bio dobro rijesenjem a pogotovo dovesti dva Brazilca da igraju protiv Brazila

VL
LI
Lisabon
07:48 28.05.2014.

E novinarcici,dali sad vidite kakvi ste jadni ljudi.Odjednom je Sammir super igrac,odlican covjek,u super formi,mora ici u Brazil i slicno.A dok je prije 3 mjeseca bio u Dinamu,bio je pijanac,bio je mamicev covjek,nije zasluzio poziv u reprezentaciju i slicno.U Getafeu je odigrao 1cjelu utakmicu i 3 puta po 20tak minuta i odmah je super pripremljen.A u Dinamu je igrao 2 lige prvaka,4 kupa uefa i bio 2 puta proglasen najboljim igracem lige.Ali bio je igrac Dinama a to automatski znaci mrznja svih novinara.Uostalom od 18 igraca Dinama u repki svi su novinarima OK jer su otisli iz Dinama osim Brozovica i Copa jer su oni jos tu.Ali nema brige,kad odu iz Dinama bit ce opet super i nitko nece pisati da nisu zavrijedili igrati.A vi procjeniti zasto je to tako.

VL
Avatar hucika
hucika
22:48 27.05.2014.

sammire sretno, ti ćeš nam donijeti kantu u brazilu

VL
DU
Deleted user
09:48 28.05.2014.

Ne bi ti meni lopte skupljao iza gola a kamoli nosio reprezentativni dres....

VL
Avatar LiberAlniGad
LiberAlniGad
09:52 28.05.2014.

Dobar je Sammir, neka ide u Brazil.

VL
DU
Deleted user
21:30 27.05.2014.

Samire, ti si kljucni igrac reprezentacije i ako te ne povedu u Brazil budi siguran da je to iz politickih razloga, a ne zato sto si los igrac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.