Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema kraja pehu

Badelj nije trenirao zbog ozljede, Kovač kaže: Nadam se da nije ozbiljno!

Milan Badelj
Igor Kralj/PIXSELL
27.05.2014.
u 15:57

Nakon što smo u veznom redu ostali bez Nike Kranjčara, eventualni izostanak Milana Badelja bio bi još jedan udarac za reprezentaciju.

Nakon skoro dvostanog treninga u kojem je Niko Kovač uigravao igranje protiv formacije 4-2-3-1, Brazilce su glumile lutke, jedini koji nije odradio lagano trčanje bio je Milan Badelj. Za vrijeme treninga osjetio je bol u preponi, ranije je prekinuo vježbanje.

- Nadam se da nije ništa ozbiljnije - kratko je komentirao Kovač.

Lista otpalih zbog ozljeda već je dosegla kritičnu visinu, stoga Kovač puše i na hladno. Nakon što smo u veznom redu ostali bez Nike Kranjčara, eventualni izostanak Milana Badelja bio bi još jedan udarac za reprezentaciju.

>>Niko: Ne znam zbog čega sam često ozlijeđen

Komentara 3

Avatar Castro
Castro
16:48 27.05.2014.

@disel, ili ne pratis ili pratis pa se ne kuzis. Decko je imao peh da je HSV ocajno imao sezonu i da je politika kluba kriva za to ali njegove igre su odlicne. Standrdan i uvijek medju najboljima. Sretno

HA
hajduk1966
16:31 27.05.2014.

Budimo realni peh je da Badelj ide

ST
sttipe
18:06 27.05.2014.

srednjaka imamo svakakvih..obrambeni su nam svi nule,počevši od "kapetana"..tomečaka i još 6 stopera i bekova triba zvat..tribalo je prošle godine..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije