Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovna suradnja

Primorac: Želim da Hrvatska bude ulaz Izraelu u Europu

Dragan Primorac i izraelski veleposlanik Yosef Amrani
Željko Hladika/PIXSELL
18.12.2010.
u 14:55

Želimo da ove dvije države zajedno nastupaju prema ostalim tržištima, rekao nam je predsjednik Kluba Dragan Primorac te najavio kako je Klub iduće godine suorganizator velikog znanstvenog skupa na Bolu

Hrvatsko-izraelski poslovni klub jučer je na božićnom domjenku u zagrebačkom hotelu As okupio ugledne hrvatske gospodarstvenike te izraelskog veleposlanika Yosefa Amranija s dva ministra, Đurom Popijačem i Radovanom Fuchsom. Želja je kluba spajati Izrael i Hrvatsku u svim područjima, te otvoriti vrata hrvatskim tvrtkama u Izraelu te izraelskim tvrtkama u Hrvatskoj.

– Želimo da ove dvije države zajedno nastupaju prema ostalim tržištima, a moja je velika želja da upravo Hrvatska bude ulaz Izraelu u Europu. Na našim dobrim odnosima posebno želim zahvaliti veleposlaniku Amraniju – rekao nam je predsjednik Kluba Dragan Primorac te najavio kako je ovaj Klub iduće godine suorganizator velikog znanstvenog skupa na Bolu na kojem će između ostalih gostovati nobelovka Ada E. Yonath.

Komentara 25

JA
jankoprekobrda
15:35 18.12.2010.

IZRAEL zvanicna politika je najveci ubica na svijetu i takve prijatelje mi ne trebamo. CINISTICKO FASHISTICKI rezim Izreala, treba biti izoliran od svih humanistickih rezima na svijetu. Primorac progeldaj molim te nemoj biti slijep pored ociju.

LO
lojtra
16:09 18.12.2010.

Izrael je odlična država za suradnju zbog tehnološkog i financijskog potencijala a mi hrvati tako teško pronalazimo teme od našeg ili zajedničkog interesa da je to upravo \"čudno\".

VI
vidinvas
20:44 18.12.2010.

mene je stvarno strah ovog Primorca pa zna li on uopce ko su židovi i da je prokleto sve cega se dotaknu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije