Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bisnode u Hrvatskoj predstavio poslovni portal druge generacije

Nova Poslovna.hr: potpuno novi doživljaj analitike

Poslovna.hr
Foto: PR FOTO
1/4
05.07.2016.
u 14:56

Poslovna.hr na tržištu je prisutna gotovo 20 godina. S preko milijun poveznica između pravnih i fizičkih osoba te poslovnih informacija za više od 770.000 poslovnih subjekata nudi potpunu sliku hrvatskog gospodarstva. Nova Poslovna.hr sofisticirano je i intuitivno rješenje, a poseban je naglasak stavljen na vizualizaciju podataka što poslovnom odlučivanju daje sasvim novu dimenziju.

Tvrtka Bisnode, vodeći ponuđač poslovnih informacija, tržištu je predstavila novu inačicu portala Poslovna.hr. Nova Poslovna.hr prati najnovije trendove u vizualizaciji i sistematizaciji podataka, a korisnicima pruža brzu i pouzdanu podršku u odlučivanju. Poslovna.hr na tržištu je prisutna gotovo 20 godina, a temelji se na dnevno ažurnoj bazi koja sadrži više od 370 milijuna zapisa, milijun poveznica između pravnih i fizičkih osoba a svakodnevno se vrši 250.000 dnevnih provjera. „Novom Poslovnom.hr želimo korisnicima uštedjeti vrijeme za donošenje mudrih poslovnih odluka i dati im brz pristup pouzdanim i lako dostupnim informacijama.“– kazao je Benjamin Cerovac, direktor tvrtke Bisnode i nastavlja „Velik je naglasak stavljen na vizualizaciju podataka. Bisnode analitičari razvili su novi sustav prikaza ključnih pokazatelja te je od sad još jednostavnije i brže provjeriti poslovanje pojedinog subjekta.“

Nova Poslovna.hr osigurava potpuno novi doživljaj analitike. Intuitivna i pregledna, omogućava vrlo detaljno istraživanje svih poslovnih subjekata. Pristup informacijama prilagođen je individualnim potrebama korisnika različitih profila – od onih koji žele realnu, trenutačnu sliku poslovanja do onih kojima je za donošenje odluke o suradnji ipak potreba dubinska analiza. Uz vizualni prikaz podataka, vrlo je jednostavno uočiti ključne trendove, čime dostupni podaci još više dobivaju na značaju. Poslovna.hr izvrsna je podrška i u pronalasku novih poslovnih prilika. Mogućnosti pretrage poslovnih subjekata su brojne, a uz precizno mikro-targetiranje, lako je otkriti sve skrivene potencijale tržišta. Kombinacijom dostupnih modula, Poslovna.hr pretvara se u nezamjenjivi alat za osiguranje sigurnosti poslovanja. Uz povijesne podatke nudi i detaljan financijski profil svakog poslovnog subjekta, ali i analitičke mjere za optimizaciju poslovanja.

„Povratne informacije od naših klijenata iznimno su nam važne. Već i prve reakcije potvrđuju da smo uspjeli u našim nastojanjima da složene analitičke pokazatelje korisnicima predstavimo na jednostavan i razumljiv način.“- pojašnjava Cerovac i podsjeća „U današnjem svijetu koji se brzo mijenja, pouzdane i provjerene informacije i dalje su imperativ. Da bi omogućili donošenje kvalitetnih poslovnih odluka i klijentima osigurali pouzdani alat za smanjenje rizika, Bisnode jedini na tržištu nudi potpuno legalne podatke o poslovanju.“

Foto: PR FOTO

Poslovna.hr sadrži financijske pokazatelje za više od 770.000 poslovnih subjekata, u gotovo 20 godina, prikupljeno je više od 370 milijuna zapisa te 1,2 milijuna poveznica između pravnih i fizičkih osoba. Na dnevnoj se bazi vrši više od 250.000 dnevnih provjera i preko 9.000 dnevnih izmjena podataka.

Tvrtka Bisnode vodeći je ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj te je dio međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđača poslovnih i informacija i analitičkih rješenja sa sjedištem u Stockholmu. Bisnode AB je na europskom tržištu informacija prisutan još od 1989. godine i okuplja više od 2.400 stručnjaka iz 18 europskih država. Tvrtka Bisnode je najveći partner tvrtke Dun&Bradstreet te svojim klijentima omogućava informacije o više od 250 milijuna tvrtki iz 220 zemalja svijeta.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije