Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pun pogodak

Kandit plasirao proizvode u Müller, počeo pohod na švedsko tržište

Kandit
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
18.11.2014.
u 07:00

U Kanditu očekuju kako će ove godine ostvariti deset posto veće prihode nego prošle godine

Posljednja dva mjeseca u godini razdoblje su najveće potražnje za čokoladama i drugim konditorskim proizvodima te u osječkom Kanditu računaju kako će ove godine ostvariti čak 10% veći prihod nego lani, priopćili su iz te kompanije.

Nova linija proizvoda Magic Moments, limitirana edicija čokoladnih delicija, koja povezuje njegove najpoznatije brendove privukla je sve trgovačke kuće u Hrvatskoj i na izvoznim tržištima, odnedavno i u Švedskoj. Njome su odnedavno prisutni i u trgovačkom lancu Müller što je, tvrde u Kanditu, dokaz kvalitete proizvoda, ali i dobre prodajne strategije novog menadžmenta. Članica uprave Dajana Mrčela kaže kako se poslovanje odvija u dinamičnom okruženju i teško je očekivati povoljnija tržišna kretanja.

No optimizam temelje na tome što sljedeće godine planiraju realizirati brojne nove projekte i povećati prihod. Nakon ovogodišnjeg preseljenja pogona Kandita u novu tvornicu, u što je uloženo više od 20 milijuna kuna, počinje i novi investicijski ciklus.

>> Bliski istok najveća šansa konditorima

Komentara 1

VK
vk52
08:35 18.11.2014.

Konacno i pozitivni glas .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije