Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATA VRIJEDAN

Glasajte za najbolji OPG: Čitatelji Večernjaka biraju najboljeg poljoprivrednika

Glasajte za najbolji OPG
25.08.2022.
u 13:10

Svaku županiju te Grad Zagreb u ovome izboru koji traje već devet godina predstavlja po jedan OPG, a u kategoriji najbolje mlade nade u poljoprivredi predstavili smo tri OPG-a – ovogodišnji su mladi poljoprivrednici iz Vukovarsko-srijemske, Splitsko-dalmatinske i Krapinsko-zagorske županije.

Nakon što smo na stranicama Večernjeg lista te na portalu vecernji.hr predstavili sve ovogodišnje finaliste izbora za najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Zlata vrijedan, otvorene su telefonske linije kako bi čitatelji Večernjaka mogli odabrati koji je poljoprivredni proizvođač bio najbolji i tako odabrati tko će od njih dobiti nagradu.

Uz naziv svakoga od 21 finalista koji se natječaju za deveti Agro Oskar te tri najbolje mlade nade u poljoprivredi naveli smo broj telefona na koji možete dati svoj glas za nominiranog, a glasovanje traje od 25. kolovoza do 1. rujna.

Naposljetku će onaj OPG koji osvoji najviše vaših glasova dobiti nagradu u iznosu od pet tisuća kuna, e-pretplatu na Večernji list i mobitel. Koje ste gospodarstvo odabrali, bit će poznato 2. rujna na svečanoj završnici projekta koja će se održati na imanju “Moslavačka priča” u Maloj Ludini gdje će biti proglašena i tri najbolja obiteljska poljoprivredna gospodarstva po izboru žirija koji odlučuje i o najboljoj mladoj nadi.

KAKO GLASATI: Pošaljite SMS kod OPG-a kojem želite dati glas na broj 666705. Cijena iznosi 3,72 kn (uključen PDV). Primjer sadržaja SMS-a: OPG01

U organizaciji Večernjeg lista i Ministarstva poljoprivrede i ove smo godine u sklopu projekta “Zlata vrijedan”– izbor za najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo predstavili najbolje od najboljih poljoprivrednika iz cijele Hrvatske. Reportaže o njima mogli ste pratiti u tiskanom izdanju Večernjeg lista kao i na našem portalu vecernji.hr te u emisiji “Dobro jutro” Hrvatske televizije koja je partner projekta.

Svaku županiju te Grad Zagreb u ovome izboru koji traje već devet godina predstavlja po jedan OPG, a u kategoriji najbolje mlade nade u poljoprivredi predstavili smo tri OPG-a – ovogodišnji su mladi poljoprivrednici iz Vukovarsko-srijemske, Splitsko-dalmatinske i Krapinsko-zagorske županije. U žiriju koji odlučuje o pobjednicima, a koji je odabrao i ovogodišnje finaliste su predsjednik Stjepan Blažević iz Večernjeg lista te članovi pomoćnica glavnog urednika Večernjaka Mirjana Žižić, Zdravko Tušek i Goran Lipavić iz Ministarstva poljoprivrede, Jan Marinac iz Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika AGRO, Mladen Jakopović iz Hrvatske poljoprivredne komore, Vlatko Grgurić s HRT-a te pobjednik lanjskog izbora Tomislav Kuharić, vlasnik farme muznih krava u Vinipotoku. Prvoplasirani OPG osvaja 30 tisuća, drugoplasirani 20 tisuća, a trećeplasirani 10 tisuća kuna, kao i mlada nada. Svi finalisti dobivaju e-pretplatu na Večernji list. Generalni pokrovitelj izbora je SPAR.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije